30 / 06 / 2024

Modernyaka'dan yaz getiren fırsatlar! Bankasız kefilsiz, yüzde 15 peşinatla 40 ay vade!

Modernyaka'dan yaz getiren fırsatlar! Bankasız kefilsiz, yüzde 15 peşinatla 40 ay vade!

Ege Yapı Modern Yaka projesinde yaz getiren fırsatlar başladı. Ispartakule'de yükselen Modernyaka'dan yüzde 15 peşinatla 40 ay vade imkanından yararlanılabiliyor. 



Modernyaka projesinde yaz getiren fırsatlar başladı başladı. Ege Yapı imzası ile yükselen projeden bankasız ve kefilsiz olarak konut sahibi olunabiliyor.

İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de yükselen Modernyaka projesinin teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor. Toplamda 515 adet konutun yer aldığı Modernyaka projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler bulunuyor. 

YAZ GETİREN FIRSATLAR

Arsa alanı 19 bin 538 metrekare olarak açıklanan Modernyaka projesinde yüzde 70'lik peyzaj alanı mevcut. Konutların yanı sıra 53 adet ticari alana da yer verilen Ege Yapı Modernyaka projesinde 12, 13, ve 25 katlı bloklar bulunuyor.

Modernyaka dan yaz getiren fırsatlar! Bankasız kefilsiz, yüzde 15 peşinatla 40 ay vade!

BANKASIZ KEFİLSİZ YÜZDE 15 PEŞİNATLA 40 AY VADE

Modernyaka projesinden konut sahibi olmak isteyenler bankasız ve kefilsiz olarak yüzde 15 peşinat ödediklerinde 40 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

Ege Yapı Modernyaka projesinin sosyal alanları arasında; Yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, fitness alanları, kapalı yüzme havuzu, kafe alanı bulunuyor. 

Mahmutbey-Esenyurt metro hattına yakın konumda yükselen Ege Yapı Modernyaka projesi ayrıca Küçükçekmece Gölü'ne, Kuzey Marmara Otoyolu ve Avrupa Otoyolu gibi bağlantı noktalarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor. 

Web: https://www.egeyapi.com/
Telefon:  444 5 343

 

Eyüpsultan Regule Line'da  3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Bodrum Mavi Arya'nın 2. etabı satışa çıktı! Teslimler 2025'te!

Beylikdüzü Meva Konakları 6 milyon 324 bin liradan başlayan fiyatlarla!


Geri Dön