16 / 05 / 2024

Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015te açık mı

Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015te açık mı

Meydan İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Meydan İstanbul AVM bayramda kaça kadar açık? Meydan İstanbul bayramda kaçta açılacak?

Bob’s Cafe, Meydan İstanbul AVM’de şube açacak!

Happy Moon’s Grup, Happy Moon’s İKON’un ardından şimdi de Bob’s Cafe’yi Meydan İstanbul AVM’de konuklarının beğenisine sunmak için hazırlandı.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi açıldı!

Justwork Uluslararası Ofis Yönetimi ve İşletmeciliği A.Ş. Meydan İstanbul AVM Şubesi bugün Ümraniye'de 13 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Meydan İstanbul, Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi seçildi!

Meydan İstanbul “Dünya’nın En İyi Perakende Geliştirme Projesi” seçildi. Bunun yanında “Avrupa’nın En İyi Mimari Projesi” ve “Avrupa’nın En İyi Sosyal Alanları” ödüllerinin de sahibi Meydan İstanbul AVM olmayı başardı. 

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

Optimum Meydan'da 249 bin TL'ye! Yeni proje!

Lansman öncesi ön satış fiyat avantajı sağlayan Optimum Meydan İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Optimum Meydan'da fiyatlar 249 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Forum İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Forum İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Forum İstanbul Kurban bayramı çalışma saatleri...

Mall of İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Mall of İstanbul hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Mall of İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Mall of İstanbul Kurban bayramı çalışma saatleri...

İstwest Meydan Kurban Bayramı çalışma saatleri!

İstwest Meydan hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İstwest Meydan Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte İstwest Meydan Kurban bayramı çalışma saatleri...

Kent Meydanı AVM Kurban bayramı çalışma saatleri!

Kent Meydanı AVM hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kent Meydanı AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Kent Meydanı AVM Kurban bayramı çalışma saatleri...

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Taksim Meydanı için özel malzemeler üretildi!

Taksim Meydanı, İstanbul’un uzun yıllardır her türlü yükünü taşıyor. Meğer o üzerine basıp geçtiğimiz zemin ne kadar önemliymiş. Alman ACO firması, zeminin drenajını yaparken 40 tonluk araçları ve kadınların ince topuklarını da gözetmiş.

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Özdilek Park İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Özdilek AVM bayramda kaça kadar açık? Özdilek AVM bayramda kaçta açılacak?

Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015te açık mı Haberi

Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015te açık mı


Meydan İstanbul hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Meydan İstanbul Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Meydan İstanbul AVM bayramda kaça kadar açık? Meydan İstanbul bayramda kaçta açılacak?


Meydan İstanbul bayram mesaisi:

Meydan İstanbul Kurban Bayramı'nın ilk günü saat 14:00'te açılıyor. Meydan İstanbul akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Diğer günler ise 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.


Meydan İstanbul iletişim bilgileri:

Ihlamurkuyu, Balkan Cad. No:64, Ümraniye/İstanbul

(0216) 526 0101


Meydan İstanbul'a nasıl gidilir?