19 / 05 / 2024

mezarlık hizmet binaları

mezarlık hizmet binaları

İstanbul Geneli Mezarlıklarında Hizmet Binaları Yapım ve Onarımı İşi yapım işi 19 Eylül günü ihaleye çıkıyor...

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları TBMM'de!

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Devlet 2020'de hizmet binalarına 438.4 milyon TL kira ödedi!

Devlet bakanlık binalarının birçoğuna kira ödüyor. Geçen yıl, hizmet binalarına 438.4 milyon TL kira ödeyen devlet, toplamda 1.5 milyar TL kira ödemesi yaptı.

TOKİ 20. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 20. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Van'da depremde yıkılan binaların enkazı kaldırılıyor!

İran'ın Hoy kentinde 5.9 büyüklüğünde meydana gelen depremde Van'daki mahallelerde, yıkılan binaların enkaz kaldırma çalışmaları başladı.

Elazığ'da yıkılan binaların yapı denetim süreci meclis gündeminde!

Elazığ depreminde yıkılan binaların yapı üretim ve denetim süreçlerinden sorumlu olan kişiler hakkında yasal işlem başlatılmaması meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Süleyman Soylu: Van'da yıkılan binalarımız var!

İran'da meydana gelen 5.9 şiddetindeki deprem Van'da hissedildi.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,"Başkale bölgesinde 4 köyümüzü etkileyen depremden sonra yıkılan binalarımız oldu." dedi...

Turan Hançerli: Avcılar'daki binalar yenilenmezse, buralar mezarlık olur!

Depremle ilgili konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, "5 aydır binaların yenilenmesi için hazırladığımız planı komisyonda bekletiyorlar. Bu binalar yenilenmezse buralar mezarlık olur" şeklinde konuştu.

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

Yıkılan binaların müteahhitlerine ne olacak?

İçişleri Bakanı Soylu, "Yıkılan binaların müteahhitlerine ne olacak? Bunlar nasıl tespit edilecek? Bu kişiler cezasız mı kalacak?" sorularına, "Akan gözyaşını karşılıksız bırakmayız. Hukuk da bırakamaz zaten" cevabını verdi...

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 19. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 12 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Halkla İlişkiler ve Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihale edecek. İhale 12 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi 15 Ekim'de!

Türkiye Genelinde TOKİ tarafından yapılacak olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 19. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi 15 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

mezarlık hizmet binaları Haberi

mezarlık hizmet binaları

İstanbul Geneli Mezarlıklarında Hizmet Binaları Yapım ve Onarımı İşi yapım işi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Eylül 2012 günü saat 14.00'da ihaleye çıkıyor. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak. Yer tesliminden itibaren 400 (dörtyüz) takvim günü olarak belirlendi. 


İhaleyi görüntülemek için