06 / 05 / 2024

mezitli Asmin Trio fiyatlar

mezitli Asmin Trio fiyatlar

Mersin’nin Mezitli ilçesinde inşa edilen Asmin Trio'da 2+1 daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Projede 60 aya kadar vade farksız taksit imkanı da sunuluyor...

Asmin Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Asmin Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Budak tarafından kuruldu.

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Trio Moda Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Çilsal ve Yusuf Görürgöz ortaklığında kuruldu.

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşe geldi! Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Mersin 2023 projesi Haziran 2023 müjdesi peş peşep geldi... Mezitli'deki 484 konutluk bu yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Mersin projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

3 cihazla uyumlu merak edilen Samsung Bluetooth Smart Keyboard Trio 500! İşte 29 Ocak 2023 fiyat listesi…

3 cihazla uyumlu merak edilen Samsung Bluetooth Smart Keyboard Trio 500 ne kadar? Herkesin araştırdığı cihazı sizler için araştırdık! İşte 29 Ocak 2023 fiyat listesi…

Mersin Mezitli'de 14.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Mersin 3. Satış Memurluğu, Mersin ili, Mezitli ilçesi, Mezitli Mahallesi, 265 ada 10 parselde yer alan arsayı 14 milyon 400 bin TL'ye icradan satıyor...

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 12 bin TL sermaye bedeli ile Güray    Yılmaz, Gürkan Sururi Köse , Sibel Ayşe Dilişen tarafından kuruldu.

Mezitli için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mezitli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mezitli için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Mezitli'de TOKİ'ye devredilen araziler meclis gündeminde!

Mersin'in Mezitli ilçesinde belediyenin arazi tahsis ve devir için yaptığı başvurular ve TOKİ'ye devredilen araziler meclis gündemine taşındı. CHP'li Antmen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Mezitli'de hobi bahçesi açıldı!

Mersin Mezitli Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşları toprakla bulaştırmaya devam ediyor. Belediye son olarak ilçede yeni hobi bahçesinin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin Mezitli için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili Mezitli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mersin Mezitli'de 11.4 milyon TL'ye icradan satılık ev ve arsası!

T.C. Mersin 4. İcra Dairesi, Mersin ili, Mezitli ilçesi, Mezitli Mahallesi, Girit Mevkii, 3342 parselde yer alan kargir ev ve arsayı 11 milyon 446 bin 160 TL'ye satıyor...

mezitli Asmin Trio fiyatlar Haberi

mezitli Asmin Trio fiyatlar

Asmin Yapı imzası ile Mersin’nin Mezitli ilçesinde hayata geçirilen Asmin Trio projesinde konut satışları devam ediyor. 3 blok olarak yükselen Asmin Trio projesindeki 2+1 dairelerin satışı da başladı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Mersin Asmin Trio'da 68 adet 2+1 daire yer alıyor. Daire alanları 144 metrekare olarak tasarlandı. Projede 260 adet de 3+1 daire bulunuyor. 

Asmin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hamdullah Akkaya, 3+1 dairenin kısa sürede satışının tamamlandığını ifade etti. Akkaya, 2+1 dairelerin de yüzde 40’nın da da sahiplerini bulduğunu söyledi.

Asmin Trio projesinde fiyatlar 360 bin TL ile 420 bin TL arasında değişiyor. 2+1 daireler için 60 ay vadeye kadar uzanan 200 bin TL kredi imkanı sunuluyor.

Web: