05 / 05 / 2024

Mezitli atıksu tesisi ne zaman açılıyor

Mezitli atıksu tesisi ne zaman açılıyor

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı. Avrupa imar ve Kalkınma Bankasından 20 Milyon Avro tutarındaki dış kaynaklı kredi ile yapılacak tesis, 384 bin kişiye hizmet verecek.

Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi 2018'de tamamlanacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli 27 Eylül 2016 Salı günü atılıyor.

Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi sözleşmesi imzalandı!

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MEŞKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihale sözleşmesi imzalandı.

Antalya Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Antalya sahillerinin geleceğini kurtaracak Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı, açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de katıldı

Yatağan Atıksu Arıtma Tesisi'nin tanıtımı yapıldı!

Muğla’da 2013 yılında yapımı başlayan Yatağan Atıksu Arıtma Tesisinin tanıtımı yapıldı. 2023 yılı nüfusuna göre projelendirilen tesis yaklaşık 6 milyon TL’ye mal oldu.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen ve kapasite artırımına gidilen Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi düzenlenlenen tören ile açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün açılıyor!

Kapasite artırımı ve yenileme çalışmaları tamamlanan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi bugün AB ve Dışişleri Eski Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da katılacağı tören ile açılıyor.

Mersin Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Bozyazı'da 2013 yılında ihalesi tamamlanan Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı. Tesisisn açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MHP'li milletvekilleri adaylarının katılımı ile gerçekleşti.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Mezitli atıksu tesisi ne zaman açılıyor Haberi

Mezitli atıksu tesisi ne zaman açılıyor

Mersin  Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MEŞKİ) tarafından Mezitli Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı.  Avrupa imar ve Kalkınma Bankasından 20 Milyon Avro tutarındaki dış kaynaklı kredi ile yapılacak tesis, 384 bin kişiye hizmet verecek. İhaleyi kazanan firma, karbon, azot ve fosfor giderimli İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapımı ve 5 yıl süre ile işletme hakkını elde edecek. Büyükşehir Belediyesi Başkam Burhanettin Kocamaz, 8 firmanın katıldığı ihale ilgili açıklama yaptı. 

Kocamaz, şu bilgileri verdi; "Temel amacımız çevre bilinci oluşturarak gelecek nesillere daha modem, daha yaşanabilir bir şehir, daha iyi bir çevre bırakabilmektir. Halkımıza temiz ve sağlıklı bir Mersin kurmanın gayreti içindeyiz. Mezitli Atıksu Arıtma Tesisinin Tasarım - Yapım ve İşletimi İşi ihalesine sekiz firma katılmıştır. Bu sekiz firmadan biri teşekkür...