14 / 05 / 2024

Mezitli Gar Raylı Sistem Hattı son durum

Mezitli Gar Raylı Sistem Hattı son durum

Mersin’in yıllardır çözüm bekleyen sorunlarından birisi olan trafik sorununu uzun vadeli olarak çözüme kavuşturacak olan Mezitli- Gar Raylı Sistem Hattı Projesi’nin sözleşmesi imzalandı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden devam ediyor. Otogar Kavşağı altından geçen tünellerin Sakarya Bulvarı kısmında kazı destek çalışmaları tamamlanırken,Batı Gar İstasyonunun kazısı devam ediyor.

Mezitli - Gar Raylı Sistem Hattı için imzalar atıldı!

Mersin’in yıllardır çözüm bekleyen sorunlarından birisi olan trafik sorununu uzun vadeli olarak çözüme kavuşturacak olan Mezitli- Gar Raylı Sistem Hattı Projesi’nin sözleşmesi imzalandı.

Mersin'e Mezitli-TCDD Garı Hafif Raylı Sistem Hattı geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 16,24 kilometre uzunluğuna sahip Mezitli-TCDD Garı Hafif Raylı Sistem Hattı projesi için düğmeye bastı..

Samsun Gar - Tekkeköy raylı sistem hattı açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy raylı sistem hattı tamamlanarak yolcu taşımaya başladı. Samsun'un raylı sistem hattı 31 kilometreye çıktı.

Samsun Gar - Tekkeköy raylı sistem hattı yarın açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Pazartesi gününden itibaren yolcu taşımaya başlayacak olan Gar - Tekkeköy raylı sistem hattında devam eden test sürüşlerine katıldı.

Samsun Gar-Tekkeköy Raylı Sistem hattı açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz gün itibariyle faaliyete geçen Gar – Tekkeköy Raylı Sistem hattını inceledi.

Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattı açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, geçen günlerde Gar-Canik Balıkçı Barınağı raylı sistem hattının açıldığını ve 10 Ekim’de de Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattının açılacağını ifade etti.

Samsun Tekkeköy raylı sistem hattında test sürüşleri başladı!

Samsun protokolü, Gar-Tekkeköy arası hafif raylı sistemin Cumartesi günü hizmete girecek olan ilk dört kilometresinin test sürüşünü gerçekleştirdi.

Samsun Tekkeköy raylı sistem hattı 10 Ekim’de açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tekkeköy raylı sistem hattı Gar-Balıkçı Barınağı arasında tamamlanan bölümde test sürüşleri başladı.

Samsun Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı yarın açılıyor!

Samsun’da, Gar-Tekkeköy arasına yapılacak 14 kilometrelik ilave hat ile raylı sistem 30 kilometreye çıkacak ve vatandaşlar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden Tekkeköy ilçesine trenle gitme imkanına kavuşacak. Yeni güzergahın açılışı yarın gerçekleşecek.

Samsun Gar-Mavi Işıklar tramvay hattı 15 Ağustos’ta açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, raylı sistemde Gar-Mavi Işıklar eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi-Kampı’na kadar olan kısmın 15 Ağustos’ta hizmete gireceğini söyledi.

Samsun Gar-Tekkeköy Raylı Sistem Ağustos'ta açılacak!

Samsun'daki Gar ile Tekkeköy arasındaki hattın ilk ayağı 4 adet istasyonla Ağustos ayında hizmete açılacak. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, açıklama yaptı...

Samsun Gar-Tekkeköy raylı sistem hattı Ekim'de tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Gar-Tekkeköy arasına yapılacak 14 kilometrelik raylı sistemimiz için ilk ray döşememizi Allah'ın izniyle gerçekleştirdik" dedi

Mezitli Gar Raylı Sistem Hattı son durum Haberi

Mezitli Gar Raylı Sistem Hattı son durum

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Mersin’in yıllardır çözüm bekleyen sorunları arasında yer alan trafik sorununu uzun vadeli olarak çözüme kavuşturacak olan Mezitli- Gar Raylı Sistem Hattı Projesi’nin sözleşmesi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Prota Mühendislik Proje Danışmanlık Hizmeti A.Ş. Genel Müdürü Danyal Kubin arasında imzalandı.

İmza sonrasında bir konuşma yapan, Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, “30 Mart 2014’te göreve geldikten sonra bir taraftan 1/100000’lik ve 1/5000’lik planların yapılması ile ilgili çok yoğun bir süreç yaşadık. Bu planlara paralel olarak Ulaşım Master Planı, derelerin ıslahı ve yağmur suyunun en kestirme şekilde denize ulaşması için çalışmalar başlattık. Raylı sistemle ilgili çalışmaları başlatırken diğer taraftan Mersin’de yaşayan insanlarımızın hayatını kolaylaştırmak, ulaşabilecekleri yerlere en kısa yoldan ulaşması için toplu...