24 / 07 / 2024

Mfk Koç Hafriyat İnşaat nerede

Mfk Koç Hafriyat İnşaat nerede

Mfk Koç Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Koç tarafından kuruldu.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Baybe Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybe Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hulisi Koç tarafından kuruldu.

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Nmk İnşaat Hafriyat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Namık Koç tarafından kuruldu.

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mfk Hafriyat Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Nk Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nk Hafriyat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedret Koç tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Rüzgar Altyapı Hafriyat Geri Dönüşüm Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Altyapı Hafriyat Geri Dönüşüm Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Durmuş Koçak tarafından kuruldu.

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç ve Veysel Koç ortaklığında kuruldu.

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adar Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Atmaca, Emin Azgın, İdris Koç ve Mehmet Dinçer ortaklığında kuruldu.

Tekno Hafriyat Nakliye Otomotiv İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Hafriyat Nakliye Otomotiv İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koçkesen tarafından kuruldu.

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koçcity Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Hafriyat Ve Petrol Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Koç ve Mustafa Koç ortaklığında kuruldu.

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Hafriyat İnşaat Nakliyat Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 80 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Gülçığ tarafından kuruldu.

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Atık Yönetimi İnşaat Hafriyat Nakliye Temizlik Emlak Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile bugün Çağrı Koç tarafından kuruldu.

Mfk Koç Hafriyat İnşaat nerede Haberi

Mfk Koç Hafriyat İnşaat nerede

Mfk Koç Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Koç tarafından kuruldu.

Mfk Koç Hafriyat İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
A.Her türlü Hafriyat işlerini yapmak,yaptırmak,gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır,kiralar,ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. B.Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak.İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek.Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve özel ihalelere katılmak. Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özelkuruluşlar ile şahıslara...