07 / 05 / 2024

MFM Cosmeceuticals

MFM Cosmeceuticals

Ajanda PR, inşaat, gıda ve hizmet sektörlerinde 20. yılını geride bırakan, gerçekleştirdiği konut projelerinde “Huzurlu Yaşam Alanları” ilkesi ile insana ve değerlerine saygı duyan yapılar inşa eden Bakyapı Group’un iletişim ajansı oldu

MFM Mermer Granit Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MFM Mermer Granit Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Azizoğlu tarafından 23 Ekim'de 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi!

MFM Yapı Bağcılar Adn Park projesi metroya 3 dakika ve metrobüse 7 dakika mesafede inşa ediliyor.Bağcılar Adn Park projesinde 48 daire yer alıyor.

MFM Uluslararası Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

MFM Uluslararası Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Turan, Mahmut Akar ortaklığıyla 10 bin 500 TL sermaye ile 19 Kasım'da Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi'nde kuruldu.

MFM Cosmeceuticals Haberi

MFM Cosmeceuticals


Ajanda PR, inşaat, gıda ve hizmet sektörlerinde 20. yılını geride bırakan, gerçekleştirdiği konut projelerinde “Huzurlu Yaşam Alanları” ilkesi ile insana ve değerlerine saygı duyan yapılar inşa eden Bakyapı Group’un iletişim ajansı oldu. Bursa’da birçok projeye imza atan Bakyapı Group, İstanbul’daki ilk konut projesini Bakyapı İstanbul Prestij Park ile hayata geçiriyor.



Ajanda PR, Trump Towers Istanbul, Fratelli La Bufala Trump Towers, Fratelli La Bufala Bahçeşehir

Akbatı, İnci Deri, Extreme Audio, MFM Cosmeceuticals, Miramay Kozmetik, FYP Proje Geliştirme, Golden Tulip Hotel Lefkoşa gibi sektöründe öncü markalara iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor.

   ...