27 / 04 / 2024

mftü mahallesi toprak kayması

mftü mahallesi toprak kayması

Rize'de toprak kayması meydana geldi. Kayan toprak ve kaya parçaları 10 katlı Sabret Apartmanına çarptı. Apartmanda bir daire ve inşaat sahasının üst kısmında bulunan Hamdi Hasçelik'e ait 3 katlı binada yaşayanlar risk nedeniyle tahliye edildi.

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

İzmit'te toprak kayması nedeniyle iki bina boşaltıldı!

İzmit Turgut Mahallesi Evliya Çelebi Sokak üzerinde yer alan iki bina toprak kayması nedeniyle boşaltıldı.

Mersin'de toprak kayması! 2 evde hasar!

Mersin Silifke Karahacılı Mahallesi'nde yaşanan toprak kayması 2 evde hasara neden oldu...

Ankara'da inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi!

Ankara Çankaya Mustafa Kemal Mahallesi'nde inşaat alanındaki toprak kayması sonucu ölen işçilerin sayısı 2'ye yükseldi...

İzmir'de toprak kayması sonucu 12 ev tahliye edildi!

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı Eğridere Mahallesi'nde 11 Şubat'ta başlayan toprak kayması sebebi ile hasar oluşan evler boşaltıldı.

Beşiktaş'ta toprak kayması! Bir evde maddi hasar!

Beşiktaş'ın Akatlar Mahallesi'nde yoğun yağış sonrası toprak kaydı. Olay sonucu bir evde maddi hasar meydana geldi.

Eskişehir 75. Yıl Mahallesi'ne halk merkezi yapılıyor!

Odunpazarı Belediyesi; iki buçuk inşa ettiği Orhangazi, Emek, Vadişehir, Büyükdere, Gökmeydan, Erenköy, 71 Evler, Kırmızıtoprak, Karapınar ve Ihlamurkent’teki halk merkezlerinden sonra 75. Yıl Mahallesi’nde ki (Sultandere) halk merkezi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Antalya Nebiler Mahallesi'ne 5 kilometrelik asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli’ne bağlı Nebiler Mahallesi’nin 5 kilometre uzunluğundaki toprak yolunu satih asfaltla kaplıyor..

Malatya Alacakapı Mahallesi Camii inşaatında son durum!

Vali Toprak, Battalgazi ilçesinde yeni yapılacak olan Alacakapı Mahallesi Camii inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı

Arnavutköy'deki cami inşaatında toprak kayması meydana geldi!

Arnavutköy İstiklal Mahallesi Çukurdere Sokak'taki bir cami inşaatında meydana gelen toprak kayması nedeniyle toprak altında kalan işçi kurtarıldı.

Trabzon Karşıyaka Mahallesi’ne yeni park!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen parkın yapımı tamamlandı. Toprak Sitesi önünde 700 m2 alan üzerine yapılan park mahallelileri mutlu etti.

Taner Toprak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taner Toprak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Toprak tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Sancaktepe, Atatürk Mahallesi, Filiz Sokak' ta kuruldu.

Hip Toprak Emlak Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hip Toprak Emlak Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Arie Benezra Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Sarıyer, Maden Mahallesi, Kasap Çayırı Medya Kent'te kuruldu.

mftü mahallesi toprak kayması Haberi

mftü mahallesi toprak kayması


Rize'de, inşaat sahasında yaşanan toprak kayması sonucu risk taşıdığı belirtilen evler boşaltıldı.


Müftü Mahallesi'nde bir inşaat sahasında toprak kayması meydana geldi. Kayan toprak ve kaya parçaları 10 katlı Sabret Apartmanına çarptı. Apartmanda bir daire ve inşaat sahasının üst kısmında bulunan Hamdi Hasçelik'e ait 3 katlı binada yaşayanlar risk nedeniyle tahliye edildi. 


Heyelan sahası çevresinde önlem alan belediye ekipleri inşaat sahasını yeniden doldurarak, söz konusu bina yanında bulunan ve tehlike oluşturan kulübenin yıkımı için çalışma başlattı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Belediye ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


Belediye Başkan yardımcıları Mustafa Altay ile İsmail Soba ve İl Afet ve Acil Durum Müdürü Şakir Kork olay yerinde incelemelerde bulundu.


Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, inşaat çalışması nedeniyle sabah saatlerinde toprak kayması yaşandığını belirtti.


Belediye ekiplerinin...