02 / 05 / 2024

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm

Tarihi Milattan Önce’ye dayanan Sur’un yenilenmesi için elini taşın altına koymaya hazır olan Ankaralı müteahhitler ise titiz çalışmalarıyla ilçeye ‘Başkent kalitesi’ni getirmek istiyor.

Ankara iş dünyasının ofis tercihi değişti!

Ankara’da iş dünyasının ofis tercihi de değişti. Dar, kullanışsız, ‘apartman dairelerinden’ çıkan firmalar, modern, kaliteli ve teknolojik plazalara yönelirken, maddi olarak da yük olmayacak iş merkezlerini tercih ediyor.

Dolar kurunun yükselmesi İnşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi!

DOLARIN kur fiyatının yükselmesi ve siyasi belirsizlik ekonominin lokomotifi inşaat sektörünü ciddi şekilde etkiledi. Bu süreç sektöre sonradan dahil olanlar ile "gerçek müteahhitlerin " de ayrışmasını sağladı.

İnşaat sektöründe en önemli arayış gün ışığı!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, “Konut alıcısı artık projelerin farklı kurgularına, özellikli olup olmadığına baksa da bizlere sorulan ilk soru hala ‘güneş alıyor mu?’ oluyor" dedi.

Yeni projelerin olmazsa olmazı şarj ünitesi!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm: “Yakın gelecekte trafikte sıkça karşılaşacağımız elektrikli araçların en büyük sıkıntısı olan şarj sorunu konut projelerinde şimdiden yer verilen şarj üniteleriyle çözülecek” dedi.

Konut sektörü Merkez Bankası'nın faiz indirimini bekliyor!

Bakan Zeybekçi'nin, "Faiz indirimi konusunda hala atılacak adım var" açıklaması konut sektöründe gözleri faiz indirimi için Merkez Bankası'na çevirdi. Sektörün temsilcileri faizdeki indirimin başta inşaat olmak piyasaya hareketlilik getireceği görüşünde.

ETS Grup'un ilk konut projesi Caja Maxx Royal satışta! Bodrum'a 84 yeni konut geliyor!

Caja Maxx Royal, Bodrum’un en özel koylarından biri olan Hebil Koyu’nda ETS Grup tarafından hayata geçiriliyor. ETS Grup'un ilk konut projesi olan Caja Maxx Royal satışa çıktı. İşte Caja Maxx Royal konut fiyatları...

Turkcell’in ortağından Ukrayna’ya servet teklifi! 13 milyar doları aşıyor...

Turkcell'in ortaklarından olan ve son yaptırımlarla birlikte Avrupa'daki varlıkları dondurulan Rus oligark Mihail Fridman'ın yaptırımların kaldırılması karşılığında servetinin bir bölümünü Ukrayna’ya vermeyi teklif ettiği iddia edildi.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Onsan Grup Angola'da 10 bin konut inşa edecek!

Türk firması Onsan Grup tarafından Angola'da yürütülen proje kapsamında toplam 10 bin konut inşa edilecek.

Mülk sahibi olduklarını söyleyen bir grup Pamukkale yolunu trafiğe kapattı!

Pamukkale'ye ulaşımı sağlayan kara yolu, mülk sahibi olduklarını öne süren bir grup tarafından trafiğe kapatıldı. Yola 'Tapulu özel mülkiyettir, girilmez' yazısı asıldı.

Bebek Otel'i Orjin Grup kiralıyor!

Boğaz hattının en ikonik binaları arasında yer alan Bebek Otel, Orjin Grup tarafından kiralanmaya çok yakın.

İstanbul Yeni Havalimanı'na yurtdışından teklif!

Yeni Havalimanı’nı inşa eden ve işletmesini yapacak İGA'nın ortaklarından Cemal Kalyoncu, yarın açılacak havalimanıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kiraz Grup’tan Marin Hill Bodrum Villaları geliyor!

Kiraz Grup tarafından hayata geçirilen Marin Hill projesi Bodrum'da yer alıyor.  Marin Hill Bodrum villaları lüks kavramını tümüyle yansıtıyor. 

Gürsoy Grup'tan Tataristan'a İsfanbul projesi!

Türkiye’nin ilk tema parkı İsfanbul projesi, Gürsoy Grup tarafından Tataristan’ın başkenti Kazan’da da inşa edilecek. Projenin içerisinde alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi bulunacak.

Haldız Grup Ankara satış ofisi!

Haldız Grup Ankara satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Haldız Grup tarafından hayata geçirilen proje 500 milyon TL'lik yatırım bedeline sahip. 

İzmir’e 10 yıl boyunca ciddi konut talebi bekliyoruz!

DRC Grup ortaklarından Onur Durmuş, İzmir'den konut alanların karlı çıkacağını ifade etti. 10 yıl boyunca İzmir'e ciddi konut talebi beklediklerini söyleyen Durmuş kentsel dönüşümün de gerekli olduğuna dikkat çekti. 

Atmaca Grup Bahçeşehir Hayat fiyatları!

Atmaca Grup Bahçeşehir Hayat fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Proje Atmaca Grup tarafından İstanbul Bahçeşehir Gölet alanında yükseliyor...

Taşkent'te kurulacak turizm bölgesi Demir Grup'a emanet!

Özbekistan' Taşkent'te bulunan Çarsu Oteli ile çevresindeki araziyi kapsayan turizm bölgesi Demir Grup tarafından değerlendirilecek.

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm Haberi

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm

Çin Seddi’nden sonraki en uzun surların çevrelediği Sur ilçesi, dünyanın en eski yerleşim yerlerinden… Çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapan, surlarında farklı dönemlere ait burç, kapı, kabartma ve figürleri bir arada bulunduran ve merkezinde de 180 mimari eserin yer aldığı Sur, birkaç aydır yaşadığı sıkıntılı süreçten yenilenerek çıkmak istiyor.


Söz konusu yenilenmenin ilçedeki istihdama da ciddi katkı sağlayacağını belirten Ankaralı inşaat sektörü temsilcileri, çok sayıda inşaat firmasının bir koldan başlayacağı yenileme çalışmalarının, demircisinden, sıvacısına; cephe kaplama sektöründen, boya firmalarına; seramikçiden, tuğlacıya çok sayıda sektörün koordineli çalışmasını gerektirdiğini ifade etti.


İlçeyi çevreleyen surların, çağların yıpratıcı koşullarına karşın tüm ihtişamı ve değeriyle ayakta kalmayı başardığını kaydeden Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Murat Altuntaş, terör olaylarının Sur’daki bu mimari değerlere de...