11 / 05 / 2024

mğla icra haberleri

mğla icra haberleri

Marmaris Malmüdürlüğü Muğla'nın Çamlı Mahallesi ve Bozburun Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı 28 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00 ile 15:00 arasında ihaleye çıkarıyor...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Efsane Kasım'la Teknosa'da! 11 Kasım 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Xiaomi Redmi Note 11 Pro'yu satışa sundu. Peki, Teknosa​​​​​​​'da Xiaomi Redmi Note 11 Pro kaç TL? İşte 11 Kasım 2022 Teknosa Xiaomi Redmi Note 11 Pro fiyat listesi ve özellikleri...

Tarım Kredi'den çiftçilere müjde! İcra takibi kalkıyor, geçmiş borç faizleri siliniyor!

Tarım Kredi Kooperatifleri'nin çiftçi desteklerini artırmak için kolları sıvadı. Bu kapsamda bazı yeni düzenlemeler yapıldı. Milyonlarca çiftçi için icra takibi kaldırılıyor, geçmiş borç faizleri siliniyor ve kredi limitleri güncelleniyor. İşte ayrıntılar...

Kirasını ödeyemeyen esnaf yardım beklerken, icra geldi!

Diyarbakır’da, Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler geçiren otogar esnafı yardım beklerken, icralık oldu. Kiralarını ödeyemeyen pek çok esnaf, otogarı işleten şirket tarafından icraya verildi.

Hadise Kemer Country’den havuzlu villa alacak!

Oyuncu Kaan Yıldırım’la evliliğe hazırlanan Hadise’nin yeni adresi belli oldu. Ünlü şarkıcı, emlakçılara ‘Kemer Country’de havuzlu bir villa arıyorum’ mesajını verdi.

Selin Şekerci: Her sene evi değişiyorum!

Önceki akşam annesi Funda Hanım'la Akmerkez'de görüntülenen Selin Şekerci'yi yeni eve taşınma telaşı sardı. Şekerci, mutfak eşyaları satan bir elektronik mağazadan alışveriş yaptı.

Akiş GYO, Gedik Yatırım'la likidite sağlayıcılık sözleşmesi imzalıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) likidite sağlayıcılık sözleşmesi yapılması hakkında açıklama yaptı.

Karabük'te 60 milyon liralık vurgun yapan müteahhite icra!

Karabük'te bir müteahhit aynı daireyi birden fazla kişiye satarak ve inşaat malzemesi satın aldığı esnafı da dolandırarak kayıplara karıştı..

3. havalimanı Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ı bekliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan Yıldırım’la beraber yapımı hızla devam eden ve 29 Ekim’de açılışı yapılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’na bugün 20.30’da ilk inişi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Four Points by Sheraton, Türkiye'de 5 yeni otel açacak!

Turizm sektöründe geçtiğimiz yıl yapılan 12.2 milyar dolarlık satın alma ile dünyanın en büyük otel zincir haline gelen Marriot International& Starwood Grubu, Türkiye’de Er Yatırım’la birlikte 5 yeni Four Points by Sheraton açmaya hazırlanıyor.

Konut kredisi faiz oranları düşüyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konut kredisi faizlerinin düşürülmesi çağrısının ardından konutta aylık faizi yüzde 1'in altına çeken bankalar, Başbakan Yıldırım'la dün akşam yaptıkları toplantı öncesinde ikinci kez indirime başladı.

Muğla Köyceğizli Mevlüt Kaya evini müzeye çevirdi!

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan parkinson hastası kişi, topladığı ev eşyaları ve aletlerle evinin bir odasını adeta müzeye çevirdi.

mğla icra haberleri Haberi

mğla icra haberleri

Marmaris Malmüdürlüğü Muğla'nın Çamlı Mahallesi ve Bozburun Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı 2 milyon 134 bin 737 TL bedelle satıyor.


Satışı açık teklif usulüyle yapılacak olan arsa niteliğindeki taşınmazların satışı 28 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00 ile 15:00 arasında yapılacak.


İhale İlanı


MARMARİS MALMÜDÜRLÜĞÜNDEN İHALE İLANI


2886 SAYILI DİK'NUN 45.MADDESİ UYARUNCA AÇIK TEKLİF USULÜNE GÖRE SATIŞ İHALESİ YAPILACAK TAŞINMAZLAR


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Muğla İli Marmaris İlçesinde yer alan arsa niteliğindki 3 adet taşınmazın tamamı 2 milyon 134 bin 737 TL bedelle satılacaktır.


1 nolu taşınmazın;


Kıymeti: 1.807.694 TL


İmar Durumu: İmarsız


Hazine Hissesi: Tam


Yüzölçümü: 90.38.47


Parsel: 1613



2 nolu taşınmazın;


Kıymeti: 175.000 TL


İmar Durumu: Konut Alanı


Hazine Hissesi: Tam


Yüzölçümü: 700,00


Parsel: 7


Ada: 495



3 nolu taşınmazın;


Kıymeti: 152.043.000


İmar Durumu: Ticaret ve Konut Alanı


Hazine Hissesi: Tam


Yüzölçümü: 608,17


Parsel: 12


Ada:...