28 / 04 / 2024

MHD Fares Safi

MHD Fares Safi

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fares Safi, Motaz Taouileh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu.

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5!

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5 olarak belirlendi...

Safi Yapı Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Safi Yapı Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Çorum Şeker Fabrikası'nı Safi Katı Yakıt aldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum Şeker Fabrikası'nın ihalesi gerçekleşti. Çorum Şeker Fabrikası'nı Safi Katı Yakıt aldı..

Al Fares Emlak Turizmcilik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fares Emlak Turizmcilik İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Alshamı tarafından kuruldu. 

Fares Lamar Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Lamar Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Akman tarafından kuruldu. 

MHD Fouad Alrachı Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MHD Fouad Alrachı Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Mhd Fouad Al Rachı tarafından 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Hürriyet Kaplan: Safi Port Derince Limanı dolgu alanı projesi durduruldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Safi Holding'in limana yapacağı 400 bin metrekare dolguyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı bulunduğunu, buna rağmen dolgu çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısına bekle

Safi Port’un yapacağı 400 metrekare dolgu alanı, rıhtım, dip taraması ve yeni otoyol bağlantısını içine alan ÇED toplantısı yapıldı. ÇED toplantısına beklenen ilgi olmadı.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısı 23 Ağustos'ta!

Kocaeli Derince Limanın işletme hakkını kazanan Safi Port, Derince Limanında yapacağı genişletme çalışması için 23 Ağustos Salı günü Derince Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde ÇED toplantısı yapılacak.

Safi Holding'in Derince Limanı açıklaması!

Danıştay‘ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği Derince Limanı ile ilgili Safi Holding’den açıklama geldi. Yapılan açıklamada kararın yatırımlara engel teşkil edecek bir karar olmadığını vurgulandı.

Safi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safi İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Khalılullah Safı tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Mart' ta Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi' nde kuruldu.

Safi Holding 2016'da İzmir Limanı ihalesine girmeyi planlıyor!

Derince Limanı'nın ardından yeni yatırımlarla projelerini genişletmek istediklerini söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, İzmir için ihaleye gireceklerini açıkladı. 

MHD Fares Safi Haberi

MHD Fares Safi

Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Fares Safi, Motaz Taouileh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Safı Mermer İnşaat Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü mermer,granit, doğal taş ve bunlardan mamül ürünlerin alım, satımını, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek, ve bunlardan mamül ürünlerin imalatını dekorasyon işlemesini, uygulamasını ve montajını yapmak, yaptırmak, 2-Her türlü inşaat yapımı,mesken,toplu konut, yol,köprü, baraj, liman,sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri,kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulun yapımı,alımı,satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, mühendislik ve müşavirlik hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve inşaat malzemelerinin alım satımı, imali, ithali, ihracı ve ticaretini yapmak. 3) Her türlü inşaat malzemelerini...