15 / 05 / 2024

Mhm Arena Yapı Kimin

Mhm Arena Yapı Kimin

Mhm Arena Yapı Çelik Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hayriye Vurkun, Muammer Vurkun ve Muharrem Urkun ortaklığında 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Mhm Danışmanlık İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhm Danışmanlık İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yazar tarafından kuruldu.

Mhm Arena Yapı Çelik Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mhm Arena Yapı Çelik Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hayriye Vurkun, Muammer Vurkun ve Muharrem Urkun ortaklığında 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kocaeli İshahçılar’a Güreş Arena yapılacak!

Kocaeli Yerel Kültür Platformu üyeleri, İshakçılar’a kazandırdığı spor kompleksi nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Düzce'de inşaat sektörü canlandı!

Düzce Postası Gazetesi köşe yazarı olan Metin Köseer bugünkü yazısında bölgedeki inşaat sektörünü ve yatırımları değerlendirdi. İnşaat sektörünün canlandığını belirten Köseer, ''Düzce'ye yeni bir arena yapılmalı'' dedi.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena'nın açılış töreni saat Pazar günü yapılacak!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın 10 Nisan Pazar günü yapılacak olan açılış töreninin saati belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı açılış töreni saat 16.30’da gerçekleşecek.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor!

Siyah beyazlıların açılışını dört gözle bekledikleri yeni mabedi Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor. Her gün 1.5 sıra yapılan membran kaplama çalışmasının bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.

TT Arena’nın yanına kapalı spor salonu yapılacak!

G.Saray’da UEFA’dan beklenecek tehlikeyi açıklayan başkan Dursun Özbek " TT Arena’nın yanına yapılacak kapalı spor salonunun isim haklarının sponsora verip minimum 50 milyon Euro isim hakkı satacak." dedi.

Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımı İnterfiks Yapı Kimyasalları'ndan!

İnterfiks Yapı Kimyasalları, Yönetim Kurulu Üyesi,Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yaman yaptığı açıklamada BJK Vodafone Arena’nın temel altı su yalıtımını İnterfiks Yapı Kimyasalları'nın yaptığını belirtti.

Mhm Arena Yapı Kimin Haberi

Mhm Arena Yapı Kimin


Mhm Arena Yapı Çelik Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Hayriye Vurkun, Muammer Vurkun ve  Muharrem Urkun ortaklığında  kuruldu. 


Mhm Arena Yapı Çelik Ve Cephe Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Grup İşler a   Her türlü cephe giydirme sistemleri ile malzemelerinin alım, satım, pazarlama ve işçiliğini yapmak. b   Her türlü konut, toplu konut, otel, motel, tatil köyü, sosyal tesisleri, atölye ve fabrikaların inşaatlarının tesisat, tadilat dekorasyon, bakım ve onarımlarını ve çevre düzenlemelerini yapmak ve yaptırmak. c   Yurt içi ve dışında kamu ve özel teşebbüslere ait ihale ve taahhütlerine iştirak ederek çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike gibi inşaat işleri. Yollar, köprüler, limanlar, barajlar, kanallar yapmak ve yaptırmak. d   Yapı...