06 / 05 / 2024

MHP Belediye eski Belediye Başkanı Behçet Susmaz

MHP Belediye eski Belediye Başkanı Behçet Susmaz

Elazığ'da çarpık yapılaşma devam ediyor. Elazığ Belediye İmar Komisyonu'nda alınan kararların şahıslar, denetim firmaları tarafından delindiği görülüyor. Bu da çarpık yapılaşmalar ve ada, parsel üzerinde uyumsuzluğa neden oluyor.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

İsveç'in eski belediye başkanı kirasını ödemek için çöp topluyor!

Eski İsveç Göteborg Belediye Başkanı Ann-Sofie Hermansson, politikayı bıraktıktan sonra yeni mesleğiyle görenleri şaşırttı. Atık toplama şirketinde yeni işine başlayan eski belediye başkanı, 'Kiramı ödemem lazım' dedi.

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Antalya’nın eski belediye başkanı Galip Kahraman’ın arazisi satıldı!

Antalya’nın eski belediye başkanı ve milletvekili Dr. Galip Kahraman’ın Antalya Valiliği’ne bağışladığı 3 bin 660 metrekarelik arazi ihale yoluyla bir şirkete satıldı.

Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil Belediye başkan adayı oldu!

Gaziantep'te mevcut Büyükşehir Belediyesi Başkanlığını yürüten Fatma Şahin'den sonra Mezine Sırakaya'nın da adaylığı açıklandı. Mezine Sırakaya, MHP'den Şehitkamil belediye başkan adayı oldu..

Alanya Konaklı eski belediye binası ALKÜ'ye tahsis edildi!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşıarasında yapılan protokolle Konaklı eski Belediye Binası 5 yıllığına ücretsiz olarak ALKÜ’ye tahsis edildi.

Akçakoca'daki eski belediye binası tamamen yıkıldı!

Düzce Akçakoca'da kentsel dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmalarda eski belediye binası tamamen yıkıldı.

Malatya Balaban eski belediye binası sosyal tesis oldu!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Darende’ye bağlı Balaban’da eski belediye binasında tadilat yaptı ve binayı çok amaçlı sosyal tesis haline getirdi.

Malatya Kurşunlu eski belediye binası restore edildi!

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi’nin eski belediye binası, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edildi.

Eski Mersin Otogarı'na bilim ve gençlik merkezi geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, eski otogarı 2015 yılının Mart ayında yıkmıştı. Belediye, eski otogarın arazisi üzerine Bilim ve Gençlik Merkezi inşa edeceğini ilan etti.

MHP Belediye eski Belediye Başkanı Behçet Susmaz Haberi

MHP Belediye eski Belediye Başkanı Behçet Susmaz

Elazığ'da çarpık yapılaşma devam ediyor. Elazığ Belediye İmar Komisyonu'nda alınan kararların şahıslar, denetim firmaları tarafından delindiği görülüyor. Bu da çarpık yapılaşmalar ve ada, parsel üzerinde uyumsuzluğa neden oluyor. Bu durum aralık ayı Belediye Meclis toplantısında bir kez daha gündeme geldi. MHP Belediye Meclis Üyesi ve eski Belediye Başkanı Behçet Susmaz, Elazığ'da İmar Komisyonu'nun aldığı ve Belediye Meclisi'nin vermiş olduğu kararların delindiğini ifade edince Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, muhalefetin öne sürdüğü açıklama karşısında iddialı bir ifadede bulunarak, "Meclis'in aldığı kararın takibini yapmak hepimizin görevidir" dedi. 


Yanılmaz: Bu kararı kararlılıkla devam ettireceğiz

MHP Belediye Meclis Üyesi ve eski Belediye Başkanı Behçet Susmaz, İcadiye Mahallesi Kuyulu Sokak ile Sarısaltık Caddesi'nin kesiştiği noktada inşasına başlanan otoparkın Belediye Meclisi'nin almış olduğu karara uygun davranmadığını belirtti. 


Susmaz, otoparkın...