15 / 05 / 2024

mhp canik belediye başkan adayı atıkf yiğit

mhp canik belediye başkan adayı atıkf yiğit

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit, “Canik’te artık vatandaşlarımızın arsaları elinden alınmayacak. Biz bu skandal imar uygulamasına son vereceğiz.” dedi...

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Belediye 8 kat imarlı arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik ilçesi Düvecik Mahallesi'nde yer alan 8 kat imarlı arsayı satışa çıkardı. 

Canik Belediyesi, Samsun'da arsa satacak!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Teknepınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canik Belediyesi 8 kat imarlı arsa satacak! KDV'den de muaf!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan 2 bin 782 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Düvecik'te yer alıyor.

Belediyeden Samsun'da KDV'den muaf arsa fırsatı!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik Düvecik'te yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Samsun Canik kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Canik'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaat çalışmalarının yüzde 22'sinin tamamlandığını dile getirdi. 

Samsun'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Samsun Canik'te yer alan gayrimenkulü 16 milyon 519 bin 360 TL bedelle satışa çıkardı.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Samsun'da 13.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Samsun İli Canik Belediye Başkanlığı, Canik'te yer alan gayrimenkulü 13 milyon 756 bin 400 TL bedelle satışa çıkardı.

Togo Kuleleri'nde FETÖ araştırmasını MHP mi istedi?

Ankara'da yer alan TOGO Kuleleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP grubu tarafından 13 Haziran 2019 tarihinde verilen, tüm siyasi partiler tarafından da desteklenen soru önergesiyle “Sıcak gündem” oldu.

mhp canik belediye başkan adayı atıkf yiğit Haberi

mhp canik belediye başkan adayı atıkf yiğit


Samsun Canik'te Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geler Yiğit’in mahalle ziyareti mitinge dönüştü. Başkan Yiğit’e Milliyetçi Hareket Partisi Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt ve MHP Canik Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti


MHP Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit’e sevgi gösterilerinde bulunan mahalle sakinleri, “En büyük sorunumuz bizim imar ve mahallemizin afet kapsamına alınmasıdır. Mahallemiz yıkılacak mı? Biz sürgüne gitmişcesine mahallemizden ayrılmak istemiyoruz. Yollarımız da perişan durumda ama biz öncelikle evimizde oturmak istiyoruz. Bu konuda Sayın Atıf Yiğit’ten yardım bekliyoruz. Kendisinin de belediye başkanlığına geldiğinde bizlerin sorunlarına derman olacağına inanıyoruz.” diye konuştu.


Mahalle sakinlerine seslenen MHP Canik İlçe Başkanı Güner Akkurt, “2 dönemdir mevcut belediye başkanına destek verdiniz. Ben de bu mahallenin bir sakiniyim. Biz hizmet falan alamadık. Artık Canik’te...