21 / 05 / 2024

MHP Kumluca Belediye Başkan adayı Bayram Torunoğlu

MHP Kumluca Belediye Başkan adayı Bayram Torunoğlu

Bayram Torunoğlu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Torunoğlu, ilçeye yat turizmi için marina inşa edilmesi için de projeler hazırladıklarını kaydetti.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Antalya'da 6 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan 6 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 16 Mayıs 2023 tarihinde Kumluca Belediyesi Hizmet Binası'nda yapılacak.

Kumluca Belediyesi Antalya'da beş arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Kumluca Belediyesi Antalya'da 7 arsa satacak!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Mavikent'te yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya'da belediye 4 arsa satacak! Bu fırsat kaçmaz!

Kumluca Belediye Başkanlığı tarafından Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mavikent mahallesinde yer alan 4 adet arsa ihale ile satılacak.

Kumluca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya Kumluca'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya'da 3 arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mevikent Mahallesi'nde yer alan 3 arsa satılıyor. İşte Antalya Kumluca'daki arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Antalya Kumluca'daki lojman için soruşturmaya onay çıktı!

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu tarafından inşa edilen lojman için kaçak olduğu iddiasıyla soruşturma açılmasına İçişleri Bakanlığı tarafından onay verildi. 

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Antalya Adrasan'daki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Anlatya Adrasan'da kaçak binalar yıkılmaya başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yıkıma devam edileceğini ve Adrasan'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ifade etti...

MHP Kumluca Belediye Başkan adayı Bayram Torunoğlu Haberi

MHP Kumluca Belediye Başkan adayı Bayram Torunoğlu

MHP Kumluca Belediye Başkan adayı Bayram Torunoğlu, seçim çalışmaları kapsamında mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kumluca'da sebze ve meyveden elde edilen geliri 2 katına çıkaracak projeler hazırladıklarını belirten Torunoğlu, turizm beldelerinde yeni otellerin inşa edilmesi ve ilçeye yat turizmi için marina inşa edilmesi için de projeler hazırladıklarını kaydetti. 

İşsizliğe çözüm olacak projeler üzerinde de çalıştıklarını vurgulayan Torunoğlu, Kumluca'da ayrıca inşaat sektörünü rahatlatmak amacıyla belediye olarak beton santrali kuracaklarını da sözlerine ekledi.


Milliyet...