26 / 07 / 2024

Mia Burgaz yeni

Mia Burgaz yeni

Güzelyalı ' da 3 blok ve 42 daireden oluşan Mia Burgaz 1+1, 2+1, 3+1 normal daire; 2+1, 4+1 ve 5+1 çatı dubleks seçenekleriyle müşterileriyle buluşuyor...

Mia Life Plus yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mia Life Plus projesi satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 15 indirim imkanı sunulan projenin inşaat çalışmalarının Eylül ayında başlaması planlanıyor. 

Mia Park Bornova ön talep topluyor! Yeni proje!

Mia Yapı imzası taşıyan Mia Park Bornova projesi ön talep topluyor. Teslimleri 24 ay sonra gerçekleştirilecek olan projede toplam 420 adet konut bulunuyor.

Prime 360 Burgaz yüzde 0.69 faiz fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje! 

Prime 360 Burgaz projesinde yüzde 0.69 ve yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Prime 360 Burgaz'da konut fiyatları ne kadar? 

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mia Suites Bornova projesi geliyor! Yeni proje!

Koç İnşaat'ın imzasıyla İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçirilecek Mia Suites Bornova projesi satışa çıkıyor. Projede daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor.

Mia Koru Torbalı'da yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimatta öde!

Mia Koru Torbalı projesinin yeni kampanyası "Yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimatta öde" sloganıyla tanıtıldı. Projede 1+1 ile 4+1 arasında daire tipleri yer alıyor.

Mia Garden Menderes 2019'da teslim! Yeni proje!

Mia Garden Menderes projesi Koç İnşaat tarafından İzmir Menderes'te inşa ediliyor.  0 peşinatla daire sahibi olunan projede teslimler 30 Mart 2019'da yapılacak. 

Mia Koru Torbalı'da 169 bin TL'ye! Yeni proje!

Mia Koru Torbalı projesi Koç İnşaat güvencesiyle İzmir Torbalı'da hayata geçiriliyor. Projede 1+1'lerin fiyatları 169 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Beylikdüzü Kavaklı'ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişiminde yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Menderes Mia Park Evleri ödeme planı!

Menderes Mia Park Evleri projesinde 3+1'lerin satış fiyatları 400 bin liradan başlıyor. Koç İnşaat'ın yeni projesi Mia Park Menderes'te teslimler 18 ay sonra yapılıyor...

Koç İnşaat'tan Mia Residence İnciraltı! Yeni Proje!

İzmir İl'i İnciraltı ilçesinde yükselecek olan Mia Residence İnciraltı projesinin detayları önümüzdeki günlerde netleşecek. Koç İnşaat imzasını taşıayacak olan yeni projenin inşa çalışmaları henüz başlamadı.

Koç inşaat Mia projelerine yenilerini ekliyor!

İzmir'de faaliyet gösteren Koç inşaat, Mia projelerine yenilerini ekleyerek, yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunmaya devam ediyor. Koç İnşaat'ın yeni projesi Menderes'te Mia konseptiyle hayata geçiyor.

Yeni ev alacaklar ince eleyip sık dokuyor!

Bursa'nın değerlenen bölgeleri arasında gösterilen Mudanya-Burgaz'da birçok projeyi hayata geçiren Tugay İnşaat'ın ortaklarından Tugay Köse, halkın artık yeni bir daire alacağı zaman ince eleyip sık dokuduğunu söyledi.

Mia Burgaz yeni Haberi

Mia Burgaz yeni

Güzelyalı'da 3 blok ve 42 daireden oluşan Mia Burgaz 1+1, 2+1, 3+1 normal daire; 2+1, 4+1 ve 5+1 çatı dubleks seçenekleriyle müşterileriyle buluşuyor. Tugay İnşaat Satış Müdürü Selçuk Sukas, Mia Burgaz projesinin 12 ayda teslim edileceğini belirtti. Mia Burgaz projesinde yetişkin havuzu, çocuk havuzu, havuz başı kafeterya, şifreli giriş sistemi, kamera takip sistemi ve özel peyzaj uygulamalarının olduğunu söyleyen Sukas, 27 Eylül'de satışa çıktıklarını ifade etti. Sukas, yine Mudanya, Güzelyalı'da inşa ettikleri Melisa Residence Private projesinin inşasının yüzde 70'inin tamamlandığını ve projenin Nisan 2015'te teslim edileceğini dile...