06 / 05 / 2024

Mia İç Ve Dış iletişim

Mia İç Ve Dış iletişim

Mia İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Nazemzadeh Harandı tarafından kuruldu.

La Mia Casa Ulupelit'te peşin ödemelerde indirim fırsatıyla satılık villalar! 

La Mia Casa Ulupelit projesinde, peşine indirim ve vade seçenekleriyle villa satışları devam ediyor. Peki La Mia Casa Ulupelit'te villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan İmir, Ali Mertoğlu ve Mahmet İkinci ortaklığında kuruldu.

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

La Mia Suites Otel Turizm Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ahmet Köprülü, Burak Zozik, Hasan Muhammed Karadağ ve Mert Zozik ortaklığında kuruldu.

Lavender Mia Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Lavender Mia Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de Figen Ercoşkun tarafından kuruldu.

Mia Yapım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mia Yapım Ve İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Chrıstıan Walker tarafından kuruldu.

Mia İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Nazemzadeh Harandı tarafından kuruldu.

Mia Grup İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mia Grup İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karagöz tarafından kuruldu.

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Mia Suites Bornova satışta! Yeni proje!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Bornova'da yükselen projede fiyatlar 299 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mia Garden Menderes kampanya 2018!

Mia Garden Menderes kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Toplamda 130 daireden meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Mia Garden Menderes ne zaman teslim?

Mia Garden Menderes projesinde toplamda 130 daire bulunuyor. 2+1 ve 3+1 şeklinde dairelerin yer aldığı projede teslimler 30 Mart 2019'da gerçekleştirilecek.

Mia Garden Menderes'te 120 ay vade imkanı!

Mia Garden Menderes'te 120 ay vade imkanı sağlanıyor. İzmir Menderes'te inşa edilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor. 

Mia İç Ve Dış iletişim Haberi

Mia İç Ve Dış iletişim

Mia İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Nazemzadeh Harandı tarafından kuruldu.

Mia İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Gerekli yerlerden izin almak şartı ile yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların çıkartılması, işletilmesi, satın alınması ve kiraya verilmesi. 2) Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi devri kabil maden haklarını devir almak. 3) İlgili yerlerden izin almak şartı ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. 4) İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. 5) İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü kesilebilir ve parlatabilir...