27 / 04 / 2024

miami surf club

miami surf club

Miami'de yer alan Surf Club, KOÇ ailesi üyelerinin de olduğu bir grup 116 milyon dolara satın aldı...

Esra ve Ceyda Ersoy Miami’den ev alacak!

GERİDE bıraktığımız günlerde İstanbul soğuklarını geride bırakarak Miami’ye giden Esra ve Ceyda kardeşler, “Miami’den ev almaya karar verdik. Türkiye’ye dönüşümüz biraz uzadı” açıklamasını yaptı.

Fethiye Hillside Beach Club değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'ne ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Dalaman Club Onat Garden'da ömür boyu tapulu devremülk!

Muğla'nın Dalaman ilçesinde hayata geçen Club Onat Garden Tatil Köyü'nde ömür boyu tapulu devremülk sahibi olunabiliyor. Projede 80 metrekarelik toplam 132 daire yer bulunuyor.

David Beckham'dan Miami Limanı’na dev kompleks!

Dünya futbolunun unutulmaz isimleri arasında yer alan David Beckham, Miami Limanı’nın göbeğine stadyum da içeren dev bir kompleks kuracak. Projenin toplam maliyetinin 150 milyon doları bulması bekleniyor.

D.Beckham, Miami Limanı’nın göbeğine dev bir kompleks kuracak!

İngiliz yıldız, Miami Limanı’nın göbeğine stadyum da içeren dev bir kompleks kuracak. Projenin toplam maliyetinin 150 milyon doları bulması bekleniyor.

Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföylerinde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2014 yılına ait ekspertiz değerleme raporunun revize edilmiş halini KAP'a bildirdi.

Pharrell Williams'ın Miami'deki evi 10.9 milyon dolara satışta!

Dünyaca ünlü şarkıcı Pharrell Williams'ın evi görenleri hayran bırakıyor. Dubleks dairesi tam beş yatak odasına sahip. 42 yaşındaki şarkıcı Miami manzaralı havuzlu dairesi için 10.9 milyon dolar istiyor.

İzmir Club Resort Atlantis 15.8 milyon TL'ye satılıyor!

Seferihisar Belediye Başkanlığı, İzmir Seferihisar'ın Sığacık ilçesinde bulunan Club Resort Atlantis Tatil Köyü'nü satışa çıkardı. Söz konusu tesisin toplam satış bedeli 15 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Club Phaselis Tatil Köyü icralık oldu!

Türkiye’nin en eski tatil köylerinden biri olan Club Phaselis icradan satışa çıkarıldı. Aralık ayı başında yapılacak icra ihalesinde tesis için belirlenen bedel 113 milyon TL.

Club Armonia Bodrum Evleri Muğla iletişim!

Club Armonia Bodrum Evleri 140 bin metrekare arazi üzerinde yükseliyor. 227 apart daireden meydana gelen Club Armonia Bodrum Evleri'nin iletişim bilgileri şöyle:

Muğla Club Armonia Bodrum Evleri'nde satılık devremülk!

Club Armonia Bodrum Evleri, Muğla’nın Bodrum ilçesi, Turgutreis beldesi, Kadıkalesi mevkiinde yer alıyor. Club Armonia Bodrum Evleri'nde 227 apart devremülk yer alıyor.

CEO Club Bankacılar Zirvesi gerçekleşti!

Bankaların yöneticileri İstanbul'da düzenlenen CEO Club Bankacılar Zirvesi'nde gündemi ve bankacılık sektörünü değelendirdi. İşte bankaların en yetkili isimlerinin değerlendirmelerinde öne çıkan başlıklar:

CEO Club Altyapı Liderleri Zirvesi gerçekleşti!

Vodafone Türkiye'nin ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlenen CEO Club buluşmaları kapsamında "Altyapı Liderleri Zirvesi" gerçekleştirildi.

miami surf club Haberi

miami surf club

Miami plajının en gözde tarihi otellerinden biri olan Surf Club'ı aralarında KOÇ ailesi üyelerinin de olduğu bir grup 116 milyon dolara satın aldı. Surf Club'ın tarihi dokusuna dokunulmadan restore edilecek. Surf Club Genel Danışmanı Robert Zarco, Koç Grubu'nun klubün tarihi ve geleneklerini korumak için çok sorumlu davrandığını ifade etti. 


1930 yılında beri faaliyet gösteren Surf Club, hayır kurumları ve şirketlerin düğün ve organizasyonlarında kullanılıyor. Klüp 18 bin 453 metrekare alan üzerinde kuruldu ve 10 bin 157 metrekare kullanım alanına...