04 / 05 / 2024

Microcement Mimari Çözümler iletişim

Microcement Mimari Çözümler iletişim

Microcement Mimari Çözümler Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Kerem San tarafından kuruldu.

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Km Global Enerji Endüstriyel Çözümler Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem İbel ve Murat Ürevül ortaklığında kuruldu.

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Kiracılar Evden Çıkarılırken Nelere Dikkat Etmeli? Emlakçıdan Önemli Çözümler!

Bahaneyle evden çıkartılan kiracıların dikkat etmesi gereken bir unsur var. Eskişehirli emlakçı Özgür Parlak, bazı bahanelerle evden çıkarılmak istenen kiracıların kendilerini kanıtlayabilmeleri için bir bilgi paylaştı. İşte Parlak’ın konu ile ilgili kiracılar için sunduğu bazı çözümler… 

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

Boş evlerle savaş: İstanbul'da konut sorunu ve dünyada çığır açan çözümler!

İstanbul'da konut sorunu, emlak sektöründeki ilerlemelerle birlikte artış göstermeye devam ediyor. Bu dönemde şehirde on binlerce boş evin bulunması da yoğun tartışmalara neden oluyor. Peki, dünya kentlerinde bu sorunun nasıl yaşanıyor ve hangi tür çözümler gündeme geliyor? İşte ayrıntılar...

HSBC'den maaş müşterilerine flaş açıklama! Acilen buraya bakmanız gerek!

HSBC Bankası, maaş ödemeleri hizmetiyle hem maaşlarını banka aracılığıyla alan müşterilerine hem de ödemeleri banka üzerinden gerçekleştiren firmalara özel avantajlar ve çözümler sunmaktadır.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını çözemedi! Farklı çözümler gelebilir mi? 

Konut kiralarında yıllık zam oranları, taşınmaların en fazla olduğu yaz mevsiminde tespit ediliyor. Peki ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlara farklı çözümler getirilebilir mi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı. 

Ev sahibi ve kiracı sorunları nasıl sona erecek? Fahiş kiralara çözüm önerisi peş peşe açıklandı! 

Son iki senedir en büyük sorunlardan olan kira fiyatlarındaki yükselişe ilişkin çözümler sık sık gündem oluyor. 'Kiracılar Dayanışma Platformu'ndan da bir son dakika açıklaması geldi. 

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Rumelihisarı Bilgi Teknolojileri Ve Finansal Çözümler Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Topdemir tarafından kuruldu.

Üzümde 2023’ün ilk hasadı başlarken fiyatı göz korkuttu!

Mersin'in Silifke ilçesinde üzümde yılın ilk hasadı başladı. İç piyasada kilosu 500 TL’den satılan üzümler, yurt dışında 1000 TL’ye alıcı buluyor.

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi kuruldu!

Tr Bıotech Biyolojik Çözümler Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Rustam Barona Mujtasıbov ve Doğal Kimyevi Maddeler ve Zirai İlaçlar Sanayi ortaklığında kuruldu.

Kışın doğalgaz faturanızı düşürmek sizin elinizde! Basit yöntemlerle yüklü faturalardan kurtulun!

Doğalgaz faturalarınızı basit yöntemlerle oldukça düşürebilirsiniz. Sonbaharın artık sonuna gelmekteyiz havalar soğumaya başladı. Kaloriferleri yakmaya başlayan kişiler, faturaların yüksek gelmemesi için çözümler aramaya başladı.

Microcement Mimari Çözümler iletişim Haberi

Microcement Mimari Çözümler iletişim

Microcement Mimari Çözümler Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Kerem San tarafından kuruldu.

Microcement Mimari Çözümler Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü mimari ve mühendislik hizmeti vermek, Bina ve Diğer yapıların içi veya dışında kapalı ve açık alanlara kaplama zemin yüzey çözüm işlemleri ve cephelerde aşınma ve korozyona karşı kullanılan izolasyon hammaddeleri ile koruyucu madde ve malzemelerini kaplama malzemelerinin boyaların, her türlü elektronik, mekanik makine. makine yedek parçaları, aksamlarını tedariki imalatı uygulaması ile alım satımını, ithalatı ve ihracatını yapmak, 2-Yurt içinde ve yurt dışında gerek özel gerekse resmi kurum ve kuruluşların bütün inşaat izolasyon, kapalı ve açık alan zeminlerin hazırlanması, temizlenmesi ,restorasyon, dekorasyon, yenileme ve dizayn ve de profesyonel olarak zemin silimi ,parlatılması, cilalanması, tesisat ve...