15 / 05 / 2024

Mıdıa Turizm adres

Mıdıa Turizm adres

Mıdıa Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohmoud Ahmad ve Mıdıa Husseın ortaklığında kuruldu. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi de paylaşıldı.

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile AWS Mohammed H. Hamdan tarafından kuruldu.

Mıdıa Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıdıa Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohmoud Ahmad ve Mıdıa Husseın ortaklığında kuruldu. 

Mıkdad Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıkdad Gayrimenkul Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de Omran Almokdad ve Khadjıa Kabawa ortaklığında kuruldu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa İl Müdürlüğü yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bursa İl Müdürlüğü'nün binası 7 milyon liraya yeniden inşa ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından aynı yerde iki katı yer altında olmak üzere 5 katlı olarak inşa edilecek yeni binanın 1.5 yıl içerisinde teslim edilmesi plan

Orman Genel Müdürlüğü'nden Mahmud Efendi Külliyesi açıklaması!

Orman Genel Müdürlüğü, bugün bazı basın yayın organlarında yer alan "Mahmud Efendi Külliyesi Yıkım Kararı" başlıklı haberlerle ilgi açıklama yaparak ihaleyle ilgili detaylara yer verildi.

Kubilay Yıldırım: Kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyoruz!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kubilay Yıldırım: ‘’Kentsel dönüşüm projelerine’’ ağırlık veriyoruz açıklamasında bulundu. İşte Yıldırım YapıGrubu'nun tarihçesi ve projeleri...

Midyat İmar Müdürlüğü 2015 faaliyet raporunu açıkladı!

Midyat Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Murat Akgün, 2015 yılı içerisinde yapılan çalışma ve işlemler neticesinde belediye bütçesine 6 Milyon 10 bin TL gelir sağlandığı açıkladı.

M DK Otelcilik Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi açıldı!

M DK Otelcilik Turizm Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Taksim Şubesi, Majed Dukmak Şube Müdürlüğünde 250 bin TL sermaye ile 23 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Limartin Caddesi'nde açıldı.

Orego Yapı Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi açıldı!

Orego Yapı Yatırım İnşaat Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi Suadiye Şubesi, 2 milyon 500 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da Büyükhanlı Konutları B1 Blok'ta açıldı.

'Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor'

MARKA’dan hibe alan "Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor" projesi, 4 Kasım Çarşamba günü Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek açılış toplantısıyla başlıyor. İşte projenin ayrıntıları...

Avrupa'dan 2 ödül alan Van AVM 24 Kasım'da açılıyor!

Global Yatırım Holding'in Van'a 50 milyon dolar bedelle yaptığı Van Alışveriş Merkezi 24 Kasım'da açılıyor. Proje Avrupa'dan 2 ödülle döndü.

Gaziantep Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü açıldı!

Şehitkamil Belediyesi'nin modern bir şekilde düzenlenen yeni Makine İkmal Sanayi ve Fen İşleri Müdürlüğü kompleksi hizmete açıldı.

Mıdıa Turizm adres Haberi

Mıdıa Turizm adres

Mıdıa Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohmoud Ahmad ve Mıdıa Husseın ortaklığında kuruldu. 

Mıdıa Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Mıdıa Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi adres: Molla Gürani Mah.Karakoyunlu Sok.Zümrüt Saray Apt.No:38/4...