04 / 05 / 2024

Midtown Orkestrası

Midtown Orkestrası

Türkiye Finans, Midtown Orkestrası’nın Bodrum’da bulunan Ortakent Doktor Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu yararına düzenlenen konserin sponsorluğunu üstlenerek hem eğitime destek veriyor hem de toplumsal değerleri kucaklamaya devam ediyor...

Midtown Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midtown Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Çelik tarafından kuruldu.

Midtown İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Midtown İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Assem O.A.E.  ve Hafez G.A.A.A. tarafından kuruldu.

Midtown İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midtown İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Ismaıl Elashı tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binası TBMM gündeminde!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni konser binası ve logosu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu'na ODE Yalıtım imzası!

ODE Yalıtım, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Konser Salonu’nun tesisat yalıtımını üstlendi.

CSO Konser Salonu açılışı: Yapılarda mimarın rolü!

Türk Serbest Mimarlar Derneği Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları ile ilgili açıklama yaptı.

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra binası açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) yeni binasının açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 29 Ekim’de açılıyor!

Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın binasının inşaatı tamamlandı. “Bitmeyen Senfoni” olarak adlandırılan projede ilk konser 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda verilecek.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “29 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını açıyoruz” dedi. Peki Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını inşaatında son durum ne?

Midtown Orkestrası Haberi

Midtown Orkestrası



Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, eğitime yönelik katkılarını sürdürüyor. Türkiye Finans, Midtown Orkestrası’nın Bodrum’da bulunan Ortakent Doktor Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu yararına düzenlenen konserin sponsorluğunu üstlenerek hem eğitime destek veriyor hem de toplumsal değerleri kucaklamaya devam ediyor.  


Bodrum Ortakent mevkiinde yer alan Midtown Alışveriş Merkezi tarafından farklı tarzlardaki 41 profesyonel müzisyen ile kurulan Midtown Orkestrası, 27 Ağustos 2014 Çarşamba günü Ortakent Doktor Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu için konser düzenledi. Konserden elde edilen gelir okuldaki ‘Eğitim Odaları’ için kullanılacak. 657 öğrenci ve 29 derslikten oluşan Ortakent Doktor Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu’nda bulunan ‘Eğitim Odaları’nın tüm ihtiyaçları konserden gelecek katkıyla giderilerek yeni okul dönemine yetiştirilecek. 


Konuyla ilgili Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “Türkiye genelinde sunduğumuz hizmetlerin yanı sıra kurumsal sosyal...