19 / 05 / 2024

Midyat Fahrettin Önen İlkokulu

Midyat Fahrettin Önen İlkokulu

Mardin'in Midyat İlçesi'nde, 25 yıldan bu yana hizmet veren Fahrettin Önen İlkokulu binası, Sodes Projesi sayesinde yenilendi. Projenin maliyetinin 184 bin TL olduğu belirtildi.

Midyat'ın yol sorunu çözülüyor!

Bağlar Mahallesi’nde kangrene dönüşen İmam Hatip Anadolu Lisesi’nin çamur deryasına dönen okul yolu problemi, Midyat Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile çözüme kavuşturulacak.

Mardin Midyat Fahrettin Önen İlkokulu yenilendi!

Mardin'in Midyat İlçesi'nde, 25 yıldan bu yana hizmet veren Fahrettin Önen İlkokulu binası, Sodes Projesi sayesinde yenilendi. Projenin maliyetinin 184 bin TL olduğu belirtildi.

TOKİ Balıkesir Gönen'de 350 kişilik yurt yaptırıyor!

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 4 şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Fahrettin Baykan: Müteahhitlik standartları olmalı!

Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan, müteahhitliğin tanımının yapılması ve standartlarının belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

Midyat İmar Müdürlüğü 2015 faaliyet raporunu açıkladı!

Midyat Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Murat Akgün, 2015 yılı içerisinde yapılan çalışma ve işlemler neticesinde belediye bütçesine 6 Milyon 10 bin TL gelir sağlandığı açıkladı.

Balıkesir Gönen'e yeni okul yapılıyor!

Balıkesir’in Gönen ilçesi bir ilköğretim okuluna daha kavuşuyor. Kaba inşaatı yapılan Öğretmenler İlköğretim Okulu’nun geri kalan kısmı için Balıkesir Valiliği’nce 25 Aralık tarihinde ihaleye çıkılıyor.

Gaziantep Araban'daki harabeye dönen stat yardım bekliyor!

Gaziantep’in Araban ilçesindeki stadyum, tahrip edilen ve bakımsızlık nedeniyle kötü görüntüye neden olurken, oynana maçlar hem taraftarlar hem de futbolcular için adeta işkenceye dönüşüyor. Harabeye dönen ilçe stadı, bakım ve onarım yapılmasını bekliyor.

İspanya'da güneş enerjisiyle dönen ev inşa edilecek!

İspanya'nın turistik 'Costa Del Sol' sahili, dünyanın ilk dönen villalarına sahip olacak. Güneş enerjisiyle hareket eden motorlar üzerine kurulacak olan dairesel villalar, her 15 dakikada bir dönecek.

ÖİB Maliye Hazinesi'nin Isparta Gönen arsasını özelleştirdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Isparta Gönen arsasını özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif Özkan Zengin'den geldi.

Balıkesir Gönen 3.etap TOKİ kura çekilişi 2015!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Gönen 3. etap projesinde yer alan 78 adet konut için “Konut Belirleme Kurası” çekilecek. Kura çekilişi 01 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Gönen kura çekilişi 2015!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Gönen projesinde yer alan 78 adet konut için “Konut Belirleme Kurası” çekilecek. Kura çekilişi 01 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Midyat'a 1 milyon TL'lik 4 yeni park!

Midyat Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar konusunda bir açıklama yapan Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, çocukların güvenle oyun oynayabilecekleri modern oyun gruplarıyla donatılmış yeni parklar oluşturmaya devam ettiklerini söyledi.

Burhaniye'de imar planında görünen yollar açılmaya başladı!

Burhaniye'de hızlı bir gelişme yaşanırken, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü de imar planında görünen yolları açmaya başladı. Burhaniye Belediyesi tarafından yeni imar yollarının açılmasına da devam ediliyor

Midyat Fahrettin Önen İlkokulu Haberi

Midyat Fahrettin Önen İlkokulu



Mardin Valiliği koordinasyonunda, Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen, Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen 'Okulum Beni Kucaklıyor' SODES Projesi kapsamında Cumhuriyet Mahallesi'nde 510 öğrenciye eğitim, öğretim veren Fahrettin Önen İlkokulu, yenilenirken, okulun donatım malzemesi ihtiyaçları karşılandı.  184 bin TL maliyetli proje kapsamında, ailelere ve çocuklara yönelik kişisel gelişim seminerleri ve mesleki kursların yanı sıra, okul koridorları, derslikler, idareci-öğretmen odaları ve okulun avlusu baştan aşağı yenilendi, ayrıca kitap okuma köşesi ve etkinlik odası oluşturuldu.


Öğrencilerin rahat ve sağlıklı spor yapmaları için okulun bahçesine kauçuk zeminli futbol sahası ve çocuk oyun alanı yapılırken; 3 bilgisayar, fotokopi makinesi, klima, projeksiyon, akıllı tahta, regülatör ve jeneratör ile çok sayıda büro donatım malzemesi okula kazandırıldı. Ayrıca okul damı izolasyon malzemesi ile yalıtımı yapılıp su damlamalarına...