08 / 07 / 2024

Midyat İmar İşleri Müdürlüğü

Midyat İmar İşleri Müdürlüğü

Midyat Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, 2016 yılı çalışma sezonu boyunca yürütülen faaliyetlerini halkla paylaştı.

1941 yılında Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış!

1941 yılından Belediye İmar İşleri Müdürlüğü tarafından Yerebatan ve civarının imar planı hazırlanmış.

Antalya Kırcami imar planının afişleri tahrip edildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin Ermenek Mahallesi’ndeki bilgilendirme panoları ve Kırcami bölgesine asılan ve ‘Kırcami İmar Planı’ afişleri tahrip edildi.

Gemlik'te tek katlı kafe için imar barışı başvurusu yapıldı!

Bursa Gemlik'te önünde sundurma bulunan tek katlı kafe için, '3 katlı yapı' gibi gösterilip imar barışı başvurusu yapıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili Gemlik Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Konutlarda kapı ve pencere ölçüleri!

Yapıların kapı ve pencere ölçüleri, Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yeniden düzenlendi. İşte konutlarda kapı ve pencere ölçüleri..

Yeni imar yönetmeliğinde bina girişleri ve rampaları!

Ekim 2017'de yürürlükte olacak Yeni İmar Yönetmeliği'nde bina girişleri ve rampalarına ilişkin esaslar yeniden düzenlendi. Peki, bina girişleri ve rampaları nasıl olmalı?

İşte yeni imar yönetmeliğindeki konut ölçüleri!

1 Temmuz itibari ile yürürlüğe girecek Yeni İmar Yönetmeliği ile stüdyo daireler yasaklanıyor. İşte yeni imar yönetmeliğindeki konut ölçüleri..

Midyat İmar İşleri Müdürlüğü, faaliyet raporunu açıkladı!

Midyat Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, 2016 yılı çalışma sezonu boyunca yürütülen faaliyetlerini halkla paylaştı.

Mardin'de imar personeline eğitim verildi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

Van'da imar uygulaması semineri verildi!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından belediyenin İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması, Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konularında eğitim semineri düzenlendi.

Midyat İmar Müdürlüğü 2015 faaliyet raporunu açıkladı!

Midyat Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Murat Akgün, 2015 yılı içerisinde yapılan çalışma ve işlemler neticesinde belediye bütçesine 6 Milyon 10 bin TL gelir sağlandığı açıkladı.

Adapazarı'nda imar arşivinde çalışan stajyerlere plaket verildi!

Adapazarı Belediyesi İmar İşleri Başkan Yardımcısı Mustafa Deverenli, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde başlatılan arşiv düzenlemesinde çalışan stajyerlere teşekkür plaketi verdi.

Turhal'da kentsel dönüşüm alanları incelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Koç, Belediye Başkanvekili Osman Kuş, İmar İşleri Müdürü Rüştü Çoban kentsel dönüşüm yapılacak olan alanları gezdiler.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın arsasında imar planı değişikliği!

Ankara Çankaya Lodumlu Mahallesi'nde yer alan Diyanet İşleri Başkanlığı binası ve yanındaki camii alanını kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Midyat İmar İşleri Müdürlüğü Haberi

Midyat İmar İşleri Müdürlüğü

Midyat Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Murat Akgün, yaptıkları faaliyetler ile ilgili yaptığı açıklamada, 2016 yılı içerisindeki gelirlerinin 7 milyon 458 bin 104 lira olduğunu söyledi. 

Hedeflenen bütün proje çalışmalarını eksiksiz hayata geçirdiklerini açıklayan Akgün, "Belediyemizin performans programı ve stratejik planı çerçevesinde faaliyetlerimizi sürdürürken, başarılarımızı Belediye Başkanımız Sayın Şehmus Nasıroğlu, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli ve Belediye Meclis üyelerimizin bir ekip halinde çalışmalarına bağlıyoruz. Çalışma aşkımızı halkın desteğinden ve yapılan başarılı işlerden alıyoruz. Amacımız çağdaş, demokratik, güvenilir, dürüst ve güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile Midyat halkının yaşam kalitesine katkıda bulunmak ve halka sundukları hizmetlerin seviyesini yükseltmektir. Ayrıca şehrin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini koruyarak kentsel ve sosyal gelişme sürecinde ihtiyaç duyulan alt ve üst yapı faaliyetleri ile hizmetleri halkın kullanımına...