03 / 05 / 2024

Mardin'de imar personeline eğitim verildi!

Mardin'de imar personeline eğitim verildi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi.



Mardin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı İdari ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü, belediyenin İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

 

Belediye çalışanlarına yönelik eğitim ve seminer programları düzenlemeye devem eden Büyükşehir Belediyesi İnsan Hakları Daire Başkanlığı İdari ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği(GABB) işbirliği ile belediyenin İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi. Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yardımcısı Abdullah Sevinç ile GABB Eğitim Müdürü Halil Bayhan ile İmar İşleri Daire Başkanlığı personelli katıldı.

 

İmar biriminde çalışan personelin bilgi birikimini ve deneyimi artırmak için düzenlenen seminerde,  Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sevinç tarafından İmar Uygulaması, Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları işlenirken,eğitim, slayt gösterimi eşliğinde verildi. Ardında eğitime katılan personel karşılıklı istişare ederek yaşanan imar sorununa yönelik çözüm önerileri sundu.


Mardin  Büyükşehir Belediyesi 


Haber Kıratım Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Mardin Büyükşehir Belediyesi, bilgi birikimini ve deneyimi artırmak için İmar Uygulaması, Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konularında Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği (GABB) işbirliğiyle, belediye imar personellerine yönelik bir günlük eğitim semineri düzenlendi. 


Mardin Büyükşehir Belediyesi insan Kaynaklan Daire Başkanlığı İdari ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından GABB işbirliğiyle, belediye personellerine yönelik bir günlük eğitim semineri düzenlendi. 


Belediyenin İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik Büyükşehir Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı çok amaçlı salonunda gerçekleşen eğitime Büyükşehir Daire Başkanları, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Sevinç, GABB Eğitim Müdürü Halil Bayhan ve Büyükşehir imar Daire Başkanlığı personelleri katıldı. 


imar biriminde çalışan personelin bilgi birikimini ve deneyimi artırmak gerçekleşen eğitimde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sevinç tarafından İmar Uygulaması, Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ele alınarak hazırlanan slayt gösterimi işliğinde anlatıldı. 


Kıratım Gazetesi


Geri Dön