04 / 05 / 2024

Mardin imar

Mardin imar

Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

Mardin'de çevre mevzuatı hakkında bilgi verildi!

Mardin'de çevre mevzuatı hakkında bilgi verildi. Mardin'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı10 ilçe başkanlığı, organize sanayi bölgesi ile ilçe ticaret odası başkanlığındaki görevli teknik personele, çevre mevzuatı hakkında bilgi verildi.

'Avlu Mardin' konut projesinde imar çıkmazı!

Mardin’in Artuklu ilçesinde bulunan Akres Bölgesi’nde nazım imar planı olmadığı iddia edilen “Avlu Mardin” inşaat çalışmaları devam ediyor.

Mardin'deki tarım arazileri imara açılmayacak!

Ülke tarımında önemli bir yere sahip olan Mardin'de tarım arazilerinin imarına onay verilmedi. 

Mardin'de imar personeline eğitim verildi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

Marsu Mardin'de altyapısı çalışmalarına devam ediyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işi ihalesi bugün!

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işleminin yapılması hizmet alım işi, hizmet alımı bugün saat 11:00'de açık artırma ile ihale edilecektir.

Mardin Büyükşehir Belediyesi personeline imar mevzuatı eğitimi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İnsan kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, imar ve Zabıta Daire Başkanlığında çalışan personellere imar mevzuatı ve uygulanmasına ilişkin eğitim semineri "her şey vatandaş için" denilerek başladı.

Mardin'de imar toplantısı düzenlendi!

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İmar Kanunu ve yapı denetimi hakkında kanun uygulamaları konusundaki sorunlara çözüm bulmak amacıyla imar müdürleriyle bir toplantı düzenledi.

Mardin Defterdarlığı'ndan kat karşılığı lojman!

Mardin Defterdarlığı,  Mazıdağı Poyraz Mahallesinde imar planında konut alanı olarak belirlenen ve mülkiyeti Hazineye ait 1.224 metrekarelik lojmanı, kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihaleye çıkarıyor

İmara aykırı binalara geçici imar izni geliyor!

Balçiçek İlter'le Söz Sende programında İstanbul'da uygulanacak olan 'Kentsel Dönüşüm Projesi'ni anlatan Kadir Topbaş, yüzde 70'i imar yasasına aykırı olan yapılar için geçici imar izni vereceklerini söyledi ve ayrıntılara değindi...

Rıdvan Murat: Libya'nın imarını yine Türkler yapacak!

Zbs Alfaçelik İnşaat Sanayi ve Tic. A.şž. 'nin Genel Müdürü Rıdvan Murat, “Libya 'da olaylar sona erip durum normale dönünce, oranın imarını yine Türkler yapacaktır. Libya 'nın şartlarını ve iş yapış şeklini en iyi biz biliriz ” dedi...  

Köylüye imar cezası affı geliyor!

AK Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar ve arkadaşlarınca verilen kanun teklifi ile mera, yaylak ve kışlaklar “yöresel ” yapı yapılması şartıyla tahsise açılırken, köylüye de imar cezası affı geliyor  

Bayındırlık Bakanlığı, belediyelerin imar yetkilerini devralıyor!

Ak Partili 13 milletvekilinin TBMM Başkanlığı'na sunduğu İmar Kanunu'nda değişiklik öngören teklif, belediyelerin elindeki imar planı yetkilerinin Bayındırlık Bakanlığı'na geçmesini öngörüyor

Mardin Kızıltepe'de satılık 3 gayrimenkul!

Mardin Kızıltepe Malmüdürlüğü birisi Dikmen Köyü 'nde ve ikisi Tepebaşı Mahallesi 'nde olmak üzere 3 taşınmazı satışa çıkardığını açıkladı. Taşınmazların ihalesi 15 Mart 2011 tarihinde Kızıltepe Malmüdürlüğü makam odasında yapılacak

Mardin imar Haberi

Mardin imar

Mardin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı İdari ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü, belediyenin İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

Belediye çalışanlarına yönelik eğitim ve seminer programları düzenlemeye devem eden Büyükşehir Belediyesi İnsan Hakları Daire Başkanlığı İdari ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği(GABB) işbirliği ile belediyenin İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi. Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yardımcısı Abdullah Sevinç ile GABB Eğitim Müdürü Halil Bayhan ile İmar İşleri Daire Başkanlığı personelli katıldı.

İmar...