06 / 07 / 2024

Mardin imar personeli

Mardin imar personeli

Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

'Avlu Mardin' konut projesinde imar çıkmazı!

Mardin’in Artuklu ilçesinde bulunan Akres Bölgesi’nde nazım imar planı olmadığı iddia edilen “Avlu Mardin” inşaat çalışmaları devam ediyor.

Mardin'deki tarım arazileri imara açılmayacak!

Ülke tarımında önemli bir yere sahip olan Mardin'de tarım arazilerinin imarına onay verilmedi. 

Düzce Belediyesi imar personeli elektronik belge sistemine geçiyor!

Düzce Belediyesi bünyesinde başlatılan elektronik veri depolama sistemi SAYSİS çalışmaları kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli de eğitim alarak yeni sisteme geçiş yapmaya başladı.

Mardin'de imar personeline eğitim verildi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

Marsu Mardin'de altyapısı çalışmalarına devam ediyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MARSU) , Kızıltepe ilçesinin yeni imar alanlarında içme suyu hattı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işi ihalesi bugün!

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işleminin yapılması hizmet alım işi, hizmet alımı bugün saat 11:00'de açık artırma ile ihale edilecektir.

Mardin Büyükşehir Belediyesi personeline imar mevzuatı eğitimi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi İnsan kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından, imar ve Zabıta Daire Başkanlığında çalışan personellere imar mevzuatı ve uygulanmasına ilişkin eğitim semineri "her şey vatandaş için" denilerek başladı.

Elmadağ'da imar uygulamaları gözden geçirildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli ile Belediyemizde yapılan toplantıda; İlçemizin üst ölçekteki planları ve mevcut imar uygulamaları incelenerek gözden geçirildi. Şehrin...

Ankara Elmadağ'da imar ve revizyon planları görüşüldü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ömer Faruk Erciyes ve teknik personeli katılımı ile yapılan toplantıda: Kentsel dönüşüm ve imar projeleri incelenip gözden geçirildi.

Mardin'de imar toplantısı düzenlendi!

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İmar Kanunu ve yapı denetimi hakkında kanun uygulamaları konusundaki sorunlara çözüm bulmak amacıyla imar müdürleriyle bir toplantı düzenledi.

Mardin Defterdarlığı'ndan kat karşılığı lojman!

Mardin Defterdarlığı,  Mazıdağı Poyraz Mahallesinde imar planında konut alanı olarak belirlenen ve mülkiyeti Hazineye ait 1.224 metrekarelik lojmanı, kat karşılığı inşaat yaptırmak üzere ihaleye çıkarıyor

Zafer Kalkınma Ajansı mühendis personeli alımında bulunacak!

Kütahya, Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerini kapsayan Zafer Kalkınma Ajansına 13 uzman ve 4 destek personeli alınacak  

İAOSBde yapılaşmayı yüzde 70'e çıkaran imar planına onay!

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (İAOSB)  Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Uğurtaş, İAOSBda yapılaşma oranını yüzde 70 çıkaran yeni imar planına, Sanayi ve Ticaret Bakanlığından onay alındığını bildirdi  

Mardin imar personeli Haberi

Mardin imar personeli

Mardin Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı İdari ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü, belediyenin İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi.

Belediye çalışanlarına yönelik eğitim ve seminer programları düzenlemeye devem eden Büyükşehir Belediyesi İnsan Hakları Daire Başkanlığı İdari ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Güneydoğu Anadolu Bölgesi Belediyeler Birliği(GABB) işbirliği ile belediyenin İmar İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde çalışan personellere yönelik İmar Uygulaması Kamulaştırma ve Kentsel Dönüşüme Giriş konuları ile ilgili eğitim semineri düzenledi. Kültür Turizm ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yardımcısı Abdullah Sevinç ile GABB Eğitim Müdürü Halil Bayhan ile İmar İşleri Daire Başkanlığı personelli katıldı.

İmar...