02 / 05 / 2024

Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal

Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal

Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal projesinde yer alan konutların inşaat çalışmaları Haziran 'da başlayacak. Projede yer alan daireler 1+1'lerden 3+1'lere kadar farklılık gösteriyor.

Kaf Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yüşa Niyazi Çolak tarafından kuruldu.

Elazığ'da dayanıksız yapılar elden geçirilmeli!

Elazığ'da dün 5,6’lık bir deprem meydana geldi. Can kaybı yaşanmadı fakat uzmanların açıklaması korkuttu. Afet Uzmanı Dr. Kaptan “Doğu Anadolu Fayı KAF gibi davranmaya başladı. Ama Elazığ’da yeni binalar bile yamaçlara yapılıyor. Bu da riski ve etkisini artırıyor” diye konuştu.

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Aksu tarafından kuruldu.

Mif Gıda Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mif Gıda Turizm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Topak tarafından kuruldu.

Kaf Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Davut Gedikli ve Kamil Arsalan ortaklığında kuruldu.

Dem Mif Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dem Mif Yapı İnşaat Limited Şirketi, İrfan Kartal, İrfan Dökmetaş, Nermin Özbucak ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 20 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Kaf Gayrimenkul Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kaf Gayrimenkul Yapı Anonim Şirketi, Fatih Soysal Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Özcan Arslan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 23 Aralık'ta Küçükçekmece, Beşyol Mahallesi'nde kuruldu.

İkaf Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkaf Yapı İnşaat Limited Şirketi 18 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Pendik 'te, Fatih Mehmet Akbulut, İbrahim Kartay ortaklığında kuruldu.

Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal!

Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal projesinde yer alan konutların inşaat çalışmaları Haziran 'da başlayacak. Projede yer alan daireler 1+1'lerden 3+1'lere kadar farklılık gösteriyor.

Kaf Nun Rezidans'ta banka kredisiz konut sahibi olma imkanı!

İnşat sektöründe 30 yılı geride bırakan Mif Yapı, İstanbul Çekmeköy, Pendik ve Kartal'da butik projelere imza atıyor. Firmanın projelerinden Kaf Nun Rezidans'ta banka kredisiz konut sahibi olmak mümkün...

Mif Yapı Belinay Evleri

Mif Yapı Belinay Evleri, 47 adet daire ve 9 metrekarelik kat bahçelerinden meydana geliyor. 14 katlı tek bloktan oluşan proje, İstanbul Anadolu yakası Pendik bölgesinde hayata geçiriliyor...

Belinay Evleri, Mif Yapı tarafından Pendik'te yükseliyor!

Mif Yapı'nın Pendik'te hayata geçireceği Belinay Evleri'nde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede toplam 47 konut yer alıyor.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal Haberi

Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal

Kaf Nun Rezidans projesi Kartal'da Mif Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Hürriyet Mahallesi'nde inşa edilecek olan projede inşaat çalışmaları Haziran'da başlayacak. 


Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


2 bloktan oluşan projede yer alan dairelerin alanları 67 metrekareden başlıyor ve 125 metrekareye kadar yükseliyor. 


Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal fiyat!

57 konuttan meydana gelen Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal daire fiyatları metrekare birim bazında 3 bin TL'den başlıyor. 


Adalar deniz manzarasına sahip Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirlendi. 


Mif Yapı Kaf Nun Rezidans Kartal projesinde yer alan sosyal alanlar içinde buhar odası, oyun alanları, Türk hamamı, fitness center, sauna, jakuzi,...