01 / 05 / 2024

Migros Jet bodrum mağazaları

Migros Jet bodrum mağazaları

Polat Karlıbel İnşaat Şirketi girişimiyle Migros Grubu, Bodrum Göltürkbükü Migros Jet açılışı ile mağaza sayısını 739a yükseltti. Açılışa Migros Ege Bölge Direktörü Muzaffer Tuğsavul da katıldı...

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 176'ya yükseldi! Ağustos'ta 47 mağaza kapılarını açtı! 

Migros, Ağustos'ta 47 yeni mağaza açtı. Bu kapsamda geçen ay 31 adet Migros, 12 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve kozmetik mağazacılığı formatında 3 adet Mion mağazanın açılışı yapıldı. İşte detaylar...

Migros Haziran'da 58 yeni mağaza açtı! Toplam mağaza sayısı 3 bin 100 oldu!

Migros, Haziran ayında 58 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 36 adet Migros, 16 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter ve 3 Mion formatında olduğu belirtildi. İşte detaylar...

Migros'un mağaza sayısı 3 bin 7 oldu! Nisan'da 25 yeni mağaza açıldı! 

Migros, Nisan ayında 25 yeni mağaza açtı. Yeni açılan mağazaların 15 adet Migros, 8 adet Migros Jet ve 2 adet Macrocenter formatında olduğu belirtildi. İşte ayrıntılar...

Gülse Birsel Bodrum'dan ev aldı!

Jet Sosyete’nin senaristi-oyuncusu Gülse Birsel, parasını gayrimenkule yatırdı. Oyuncu Bodrum'dan 5.5 milyon TL'ye yeni bir ev aldı.

Migros 1 ayda 47 satış mağazası açtı!

Migros, Haziran ayında toplam 47 satış mağazası açtı. Şirket, 29 Migros, 17 Migros Jet ve 1 5M formatında satış mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Hande Yener Bodrum Yalıkavak’taki beach'ini açtı!

Hande Yener, Bodrum Yalıkavak’ta işlettiği ve ikinci yılına giren beach’ini açtı. Basın mensuplarına jet ski ile şov yapan popçu, hedef büyüttü.

Migros mağaza sayısını bin 447'ye çıkardı!

Migros'tan KAP'a yapılan açıklamaya göre, 10 adet Migros ve 12 adet Migros Jet formatında toplam 22 adet satış mağazası Mart ayı içerisinde hizmete açıldı. Şirketin mağaza sayısı toplam 1.447 oldu.

Jumeirah Bodrum Palace'ın kapıları açıldı!

Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum'un, Bodrum'da saray mimarisiyle yaptırdığı lüks otel, yerli yabancı jet sosyetenin yeni uğrak yeri oldu. Otele gelen turistlerin çoğunluğunun Rus olması ise dikkat çekti!

Migros mayıs ayında 21 mağaza açtı!

Migros Ticaret AŞ., Mayıs 2015'te 4 adet Migros, 16 adet Migros Jet ve 1 adet Macrocenter formatında toplam 21 adet satış mağazası açtığını KAP'a bildirdi.

Nammos Mandarin Oriental Bodrum'da restoran açacak!

Dünya jet sosyetesini ağırlayan Mandarin Oriental Bodrum; Yunanistan'ın Mikonos adasının en popüler restoranlarından Nammos'a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor..

Nammos, Mandarin Oriental Bodrum'da açılacak!

Dünya jet sosyetesini ağırlayan Mandarin Oriental Bodrum, mükemmel lezzetleri, benzersiz mönülerinin yanı sıra müzik ve beach partileri ile ünlü Mykonos’tan tüm dünyaya yayılan Nammos’a ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Migros Mart ayında 19 mağaza açtı!

Migros Ticaret A.Ş., Mart ayı içerisinde 4 adet Migros, 14 adet Migros Jet ve 1 adet Ramstore formatında toplam 19 satış mağazası açtığını açıkladı.

Migros Ocak ayında 16 mağaza açtı!

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada Ocak ayında 2 adet Migros, 11 adet Migros Jet, 1 adet Tansaş ve 2 adet Ramstore formatında toplam 16 mağaza açıldı.

Migros Jet bodrum mağazaları Haberi

Migros Jet bodrum mağazaları


Polat Karlıbel İnşaat'ın girişimiyle Göltürkbükü'nde Migros Jet Mağazası açıldı. Kaymakam Mehmet Gödekmerdan ile Başkan Kocadon da katıldı Polat Karlıbel İnşaat Şirketi ortakları Alptekin Polat ve Çağatay Karlıbel, Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Polat Karlıbel İnşaat Şirketi girişimiyle Migros Grubu, Bodrum Göltürkbükü Migros Jet açılışı ile mağaza sayısını 739a yükseltti.  Açılışa Migros Ege Bölge Direktörü Muzaffer Tuğsavul. Migros yöneticileri. Bodrum Otel Yöneticileri Derneği Başkanı Serdar Karcılıoğlu da katıldı. 

Grup açılış törenini hep birlikte yaptı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un yeni başkan seçildikten sonra katıldığı ilk açılış sonrasında Bodrum Kaymakam Gödekmerdan. Başkan Kocadon ve beraberindekiler Migros Jet Mağazası'nı gezdi. 

Yedi gün hizmet Şirket ortakları ve Migros yetkilileri, Göltürkbükü ne açtıkları Migros Jet ile bölgede önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını belirtti. Göltürkbükü, Migros Jet, Bodrum Yarımadasında...