28 / 04 / 2024

migros m1konya avm

migros m1konya avm

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Okul alışverişinizi Beylikdüzü Migros AVM'de yapın, hediyenizi anında kazanın! 

Beylikdüzü Migros AVM’den anında hediye kazanma fırsatı… 9-10-11 Eylül ve 16-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde Beylikdüzü Migros AVM'den aynı gün içinde 750 Türk Lirası ve üzeri alışveriş yapanlar Hediye Çarkı Kampanyasına katılmaya hak kazanacak. Hediye çarkında yüzlerce küçük ev aleti ve hediye çeki k

M1Konya AVM’de Anneler Günü kampanyası başladı! M1Konya AVM’den şimdi milyonlarca anneye hediye müjdesi!

M1Konya Alışveriş Merkezi'nde Anneler Günü kampanyası başladı. İşte M1Konya AVM Anneler Günü kampanyası...

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Hummel M1Konya AVM’de mağaza açtı!

Hummel, geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli yaşam merkezi olan M1Konya AVM'de mağaza açtı.

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.

Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı!

M1Konya AVM, Güney Koreli teknoloji devi Samsung’u marka karmasına ekledi. Samsung, Türkiye'deki teknoloji konseptli 3. mağazasını M1Konya AVM'de açtı...

So CHIC, M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1Konya AVM, So CHIC’i Konyalılar ile buluşturuyor.

Migros, Kazakistan'daki mağazalarını devrediyor!

Migros, büyüme hedefleri ve faaliyet gösterdiği pazarlarda odaklanma stratejisi doğrultusunda Kazakistan'daki yedi mağazasını devretme kararı aldı. AVM işletmeciliği faaliyetine ise devam edecek.

Simit Sarayı, M1Konya AVM'de şube açtı!

Geniş marka karmasıyla Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi olan M1Konya AVM, Türkiye’nin en önemli markalarından Simit Sarayı’nı ziyaretçilerin hizmetine açtı.

Starbucks, M1Konya AVM’de yeni şube açtı!

Egzotik kahveleri, onu tamamlayacak özel bir deneyimle sağlayan Starbucks, Konya’da bulunan yedinci şubesini M1Konya AVM’de hizmete açtı. 

M1Konya AVM yarın açılıyor! 

M1Konya AVM'de, yarın mağazalar kademeli olarak faaliyete başlayacak...

migros m1konya avm Haberi

migros m1konya avm

Geniş marka karmasıyla Konya ve etrafı için ön planda olan yaşam merkezi M1Konya AVM, alanında öncü olan markalar ile işbirliklerini geliştirmeyi sürdürüyor. Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, Kovid-19 salgını ardından normalleşme sürecinde de açık ve güvene dayalı işbirliği anlayışıyla, güçlü markaları bünyesine dahil ediyor.

Bu çerçevede M1Konya AVM’nin değişen dinamiklerine uygun şejilde perakende sektörünün öncü markası Migros ile işbirliği gerçekleştirilerek, Konya’nın ilk ve tek 5M Migros Mağazasını hazmete sunan M1Konya, gelecek dönemde de yerel ve küresel arenada öncü markalarla Konya’ya değer katmaya devam edecek. 

Bölgenin ekonomisine ve sosyal hayatına önemli katkılar sunan M1 Konya AVM’nin yeni mağazası 5M Migros, 3 bin 462 metrekare büyüklüğündeki alanıyla ziyaretçilerine hizmet veriyor. 

 “Konya’ya...