14 / 05 / 2024

migros müşteri hizmetleri mükemmeliyeti ödülü

migros müşteri hizmetleri mükemmeliyeti ödülü

Uzakdoğu’nun en büyük perakende organizasyonu (APRCE) tarafından Migros'a 'Müşteri Hizmetleri Mükemmeliyet Ödülü' verildi. Bu ödülü almasıyla birlikte Migros, organizasyondan Türkiye’ye ödül getiren tek kuruluş oldu..

TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? TOKİ’nin telefon numarası kaç? İşte TOKİ iletişim numaraları!

TOKİ sosyal konut başvuruları devam ediyor. Bu süreçte vatandaşlar bilgi almak için TOKİ müşteri hizmetleri numaralarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Sky House Emlak İnşaat Organizasyon Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky House Emlak İnşaat Organizasyon Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Yaman tarafından kuruldu. 

Tetratürk Periyodik Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tetratürk Periyodik Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bilir ve Mehmet Ocakçı tarafından kuruldu. 

Çakırcı Mühendislik Hizmetleri ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakırcı Mühendislik Hizmetleri ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyfun Ovalı tarafından kuruldu. 

Şuayip Altay Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şuayip Altay Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Altay tarafından kuruldu. 

Karacabay Dış Ticaret Mühendislik Hizmetleri ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hocapaşa Şubesi açıldı!

Karacabay Dış Ticaret Mühendislik Hizmetleri ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hocapaşa Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Karacabey tarafından açıldı. 

İdeaarte Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeaarte Mimarlık ve Mühendislik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Ercan ve Ercan Ercan tarafından kuruldu.

Taşpat Madencilik ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşpat Madencilik ve Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kaan Burul tarafından kuruldu.

Denizce Mühendislik Proje ve Müşavirlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizce Mühendislik Proje ve Müşavirlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Sevim tarafından kuruldu.

Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Hizmetleri Yönetmeliği'nde değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Elektrik Mühendisleri Odası Serbest Müşavir Mühendislik Hizmetleri Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş ve Turgut Tavşanoğlu tarafından kuruldu.

Karmod konut satışlarında yüzde 98 müşteri memnuniyeti sağladı!

Karmod, konut satışlarında yüzde 98 müşteri memnuniyeti sağladı, Hazır konut sektöründe yakalanan bu başarının, müşteri memnuniyeti adına yapılan çalışmaların sonucu olduğu belirtildi

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Sayıcı ve Yusuf Sayıcı ortaklığında kuruldu.

migros müşteri hizmetleri mükemmeliyeti ödülü Haberi

migros müşteri hizmetleri mükemmeliyeti ödülü

Migros’a ödülü, Türk perakende sektöründeki öncü uygulamaları ve Türkiye geneline yayılan milyonlarca müşterisine sunduğu ürün ve hizmetleri kapsamında verildi.  Ayrıca ‘Yılın En Yaratıcı Perakende Konsepti Ödülü’, ‘Yeşil Perakendeci Ödülü’, ‘Yılın En İyi Perakende Çalışanı Eğitimi  Ödülü’ ve  ‘Jüri Özel Ödülü’ gibi kategorilerde de ödüller dağıtıldı. 16’ıncı Asya Pasifik Perakende Kongre ve Sergisi’ne (APRCE), Uzakdoğu ve Asya’lı  bir çok perakendeci yanı sıra ciroları toplamda 100 milyar Euro’yu bulan firmaların tepe yöneticileri de konuşmacı olarak...