30 / 04 / 2024

Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık

Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık

Çamlık 18 projesinin inşaat çalışmalarına 2015 yılının Mayıs ayında başlanacak. Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor.

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Nef Çekmeköy'den 0.98 yaz fırsatı kampanyası!

Nef, 2020 Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy Ormantepe ve Nef Çekmeköy Çamlıtepe projelerinden daire sahibi olmak isteyenler için 120 ay vade ile yüzde 0,98 faiz avantajı sağlıyor...

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi sağlık yatırımları kapsamında ilçeye bir aile sağlığı merkezi daha inşa etti.

Çekmeköy Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Çamlık Mahallesi’nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Çekmeköy Kültür Merkezi’nin yapımı başladı.

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi yenileniyor!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde yer alan kültür merkezinin yerine daha kapsamlı yeni bir kültür merkezi inşa edilmesi için çalışmalar başladı.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne kültür merkezi geliyor!

İBB, Çekmeköy'ün Çamlık Mahallesi'nde kültür merkezi inşa ettirecek. Kültür merkezinin inşaat ihalesi 28 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nef Çekmeköy Çamlıtepe konut fiyatları!

Nef imzası taşıyan Nef Çamlıtepe projesi 1.500 adet daireden meydana geliyor. Nef Çekmeköy Çamlıtepe konut fiyatları 279 bin TL'den başlıyor. 

Çekmeköy Nef Çamlıtepe nerede?

Daire fiyatlarının 279 bin TL'den başladığı Nef Çamlıtepe projesi 21-22 Ekim'de ön satışa çıkıyor. Peki Çekmeköy Nef Çamlıtepe nerede?

NEF Çamlıtepe: NEF Çekmeköy'ün adı belli oldu!

NEF'in Çekmeköy'deki yeni projesi NEF Çamlıtepe projesi bu hafta sonu ön satışa çıkıyor. NEF Çamlıtepe projesi toplamda 1.500 adet daireden meydana geliyor.

Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi!

Ağaoğlu İnşaat tarafından 3 milyar dolar yatıırm bedeliyle hayata geçirilecek olan Ağaoğlu Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy projesi nerede? İşte açık adresi..

Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplam 738 adet daireden meydana gelen Ağaoğlu Çekmeköy projesinde daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu Çekmeköy projesi yarın satışa çıkıyor.

Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık Haberi

Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık

Mika Çekmeköy Çamlık 18 satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Mika İnşaat tarafından inşa edilen proje Çekmeköy'de yükseliyor. 


Çekmeköy Çamlık 18 projesinde inşaat çalışmaları 2015 yılının Mayıs ayında başlayacak. Projede ısı izolasyonlu cephe ve pencereler, ankastre ürünler, Artema marka armatürler, ses yalıtımı, uydu sistemi ve diafon sistemi bulunuyor.


Mika Çekmeköy Çamlık 18 projesi konum olarak FSM Köprüsü’ne 13, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Mika Çekmeköy Çamlık 18 projesi tek blok olarak yükseliyor. Projenin mimari tasarımı DNA Mimarlık – Mimar Tümay Türkmen & Y. Mimar Bora Şahbazoğlu imzası taşıyor. 


Çamlık 18 nerede?

Çamlık 18 adres:Bahar Sokak No: 10 Çamlık Mah. Çekmeköy İstanbul


Çamlık 18 iletişim

Telefon: 0 (212) 352 90 87

Web Sitesi: http://www.camlik18.com/

Esra Nur...