09 / 05 / 2024

Mika İnşaat kemerburgaz

Mika İnşaat kemerburgaz

Mika İnşaat, yeni projesi Mika Naturalist ile doğa dostu bir yaşamı başlatıyor. İstanbul’un en yeşil ve değerli semtlerinden Kemerburgaz’da 50 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen projede konutlar mart ayında satışa sunuldu.

Mika İnşaat Kemerburgaz projesine yıl sonunda başlayacak!

Mika İnşaat yeni projesini Avrupa Yakası'nda Eyüp Kemerburgaz'da hayata geçirecek. Mima Küçükyalı ve Mika Studios projelerine devam eden Mika İnşaat, Kemerburgaz projesine kışa doğru başlamayı hedefliyor...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mika Demir İnşaat Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mika Demir İnşaat Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'a 100 bin TL sermaye bedeli ile Mılka Karamf Benkovska tarafından kuruldu.

Mika Naturalist Kemerburgaz projesi satışa çıktı!

Mika İnşaat, yeni projesi Mika Naturalist ile doğa dostu bir yaşamı başlatıyor. İstanbul’un en yeşil ve değerli semtlerinden Kemerburgaz’da 50 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen projede konutlar mart ayında satışa sunuldu.

Kemerburgaz Mika Naturalist'te 650 bin TL'ye!

Mika İnşaat tarafından Kemerburgaz'da inşa edilen projede fiyatlar 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 blokta 68 daireden meydana gelen Mika Naturalist'te konut kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Mika Naturalist basın toplantısı 21 Nisan'da!

Çevreci ve butik lüks konut projeleriyle tanınan Mika İnşaat, yeni projesi Mika Naturalist ile doğa dostu bir yaşamı başlatıyor. Mika İnşaat, yatırım planlarını ve hedeflerini paylaşmak üzere basın toplantısı düzenleyecek.

2000 yılında Kemerburgaz Evleri'nde konutların fiyatı 270.000 dolardan başlıyormuş!

2000 yılında Kemerburgaz'da Mesa İnşaat tarafından 25 dönümlük bir alanda inşa edilecek, 130 evin bulunacağı, Kemerburgaz Evleri 270 bin dolardan (167 milyar lira) başlayan fiyatlarla satılacakmış.

Çamlık 18 teslim tarihi!

Mika İnşaat tarafından hayata geçirilen Çamlık 18 projesi 2 oda 1 salon daire, dubleks daire ve mağazalardan meydana geliyor. Projede yer alan konutlar 18 kattan oluşan tek blok halinde yükseliyor.

Çamlık 18 Evleri 2015 yılında teslim edilecek!

Ürettiği butik projelerle tanınan Mika İnşaat, son projesi için Çekmeköy'ü seçti. İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı olarak nitelendirilen bölgede yükselen projenin adına ise 'Çamlık 18' verildi.

Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

18 katlı tek bloktan oluşan Çekmeköy 18 Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Mimarisi DNA Mimarlık-Mimar Tümay Türkmen ve Y. Mimar Bora Şahbazoğlu'na ait olan proje Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

Çamlık 18 Çekmeköy Projesi!

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilen Çamlık 18 Çekmeköy Projesi Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 18 katlı tek bloktan oluşan projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlıyor.

Çamlık 18 satış fiyatları!

Daire teslimleri 2015 yılı Kasım ayı içerisinde gerçekleşecek olan Çamlık 18 Konutları Mika İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.Peki Çamlık 18 satış fiyatları ne kadar?

Mika İnşaat Çamlık 18 satış ofisi!

Mika İnşaat Çamlık 18 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks dairelere yer verilen projede satışlar devam ediyor.

Çekmeköy Çamlık 18 Evleri!

Daire fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteren Çekmeköy Çamlık 18 Evleri FSM Köprüsü’ne 13 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje Mika İnşaat imzası taşıyor.

Mika İnşaat kemerburgaz Haberi

Mika İnşaat kemerburgaz

İnşaat sektöründe özellikle gayrimenkul geliştirme konusunda uzmanlaşmış olan Mika İnşaat, Mika Naturalist projesiyle doğa dostu bir yaşamın kapısını aralıyor. 50 milyon TL’lik yatırımla Kemerburgaz’da inşa edilen projede, 2017 yılının son çeyreğinde yaşamın başlaması hedefleniyor. Konfor ve huzuru bir arada sunan Mika Naturalist, 3 blok ve 68 daireden oluşuyor. Mika Naturalist’te konutların metrekare satış fiyatları ise 7 bin ile 8 bin TL arasında değişiyor.


Dünyaca ünlü İtalyan Progetto CMR firması tarafından mimari tasarımı gerçekleştirilen Mika Naturalist, çevreye ve insanlara en doğru yaşam koşullarını sunmak amacıyla dünyaca kabul edilmiş ve uygulanmakta olan değerlendirme ve sertifikasyon sistemlerinden LEED sertifikasyon sistemine uygun olarak tasarlandı. Üçüncü köprü ve üçüncü havaalanının yanı başında Kemerburgaz’da yükselen Mika Naturalist, dünya standartlarındaki mimarisiyle sadece enerji ve su tasarrufu sağlamakla...