29 / 04 / 2024

Mika Kemerburgaz ev fiyatları ne kadar

Mika Kemerburgaz ev fiyatları ne kadar

Toplam 18 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Mika Kemerburgaz satış ofisi adres şu şekilde: Nispetiye Cad. Belediye Sitesi Mine Blok D:5 (Akmerkez Ulus Kapısı Karşısı) 34335 Etiler-İstanbul...

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Defne Samyeli ve ev sahibi arasında kira gerilimi: Kirayı ödüyorsa dekontu nerede?

8 senedir Kemerburgaz’daki Pasifik Villaları’nda oturan Defne Samyeli, “1.5 yıldır kira ödemiyor” diyen ev sahibi Yusuf Araz’a 50 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı. Ev sahibi Araz, "Kirayı ödüyorsa dekontu nerede" dedi.

Defne Samyeli ev sahibi ile icralık oldu!

Kemerburgaz’da yaşayan Defne Samyeli'nin kirasını ödeyemediği iddia edildi. Samyeli’yi kira ödemediği için için mahkemeye veren ev sahibi Yusuf Aras,“ Defne Hanım bir buçuk yıldır kira vermiyor” dedi..

Defne Samyeli ev sahibiyle mahkemelik oldu!

Cem Yılmaz ile ayrılığının ardından gündemden düşmeyen Defne Samyeli'ye bir şokta ev sahibinden geldi. Kemerburgaz’da yaşayan Samyeli'nin kirasını ödeyemediği iddia edildi.

Livera Homes'ta 0.98 vade farkı ile ev sahibi olma fırsatı!

İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilecek Livera Homes projesinden ev sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanabiliyor.

Kerem Gönlüm Kemerburgaz'dan ev aldı!

Elif Gönlüm ile basketbolcu eşi Kerem Gönlüm, oğulları Kerem Can ve Kerem Alp ile yaşadıkları Kemerburgaz'daki evlerini anlattı.

Kemerville Kemerburgaz ev fiyatları!

Kemerville Kemerburgaz ev fiyatları 390 bin dolardan başlayarak değişiyor. Kemerville Evleri, 2017 yılında tamamlanacak...

Kemerburgaz Elmas Teras ev fiyatları!

Kemerburgaz Elmas Teras ev fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elmas Teras Evleri'nde 0,99 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Mika Naturalist Kemerburgaz projesi satışa çıktı!

Mika İnşaat, yeni projesi Mika Naturalist ile doğa dostu bir yaşamı başlatıyor. İstanbul’un en yeşil ve değerli semtlerinden Kemerburgaz’da 50 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen projede konutlar mart ayında satışa sunuldu.

Mika Naturalist Evleri teslim tarihi!

Mika Naturalist Evleri daire fiyatları 650 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Kemerburgaz'da inşa edilen Mika Naturalist projesinde 68 adet daire yer alıyor....

Kemerburgaz Mika Naturalist'te 650 bin TL'ye!

Mika İnşaat tarafından Kemerburgaz'da inşa edilen projede fiyatlar 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 blokta 68 daireden meydana gelen Mika Naturalist'te konut kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Mahsun Kırmızıgül Kemerburgaz'da 15 milyon TL'ye ev alacak!

Mahsun Kırmızıgül ve avukat sevgilisi, çareyi sosyetenin ikamet ettiği Kemer Country'de lüks bir malikane satın almakta buldu. Çift, bir süredir Kemerburgaz'daki lüks konutlara bakıyor.

Mika Kemerburgaz satış ofisi!

Toplam 18 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Mika Kemerburgaz satış ofisi adres şu şekilde: Nispetiye Cad. Belediye Sitesi Mine Blok D:5 (Akmerkez Ulus Kapısı Karşısı) 34335 Etiler-İstanbul...

Mika Kemerburgaz ev fiyatları ne kadar Haberi

Mika Kemerburgaz ev fiyatları ne kadar

İstanbul Avrupa yakası Eyüp ilçesine bağlı Kemerburgaz bölgesinde yükselen Mika Kemerburgaz satış ofisi bilgilerine geçmeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. 


İçerisinde toplam 100 adet daire bulunan Mika Kemerburgaz Evleri, Mika İnşaat projesi olarak inşa ediliyor. Projenin tasarımında DNA Mimarlık, Tümay Türkmen ve Bora Şahbazoğlu'nun imzası bulunuyor. 



2015 yılının kış aylarında başlanması planlanan Kemerburgaz Mika projesi, Mika İnşaat'ın ın Şişli Mika 28, Bomonti Evi, Plus Flats, Çekmeköy Perge Apartmanı'nı projeleri sonrasında hayata geçireceği yeni projesi olarak yükseliyor. 


5 blok halinde konumlanan Mika Kemerburgaz Konutları, 3 bin 600 metrekare arsa alanına sahip. Projenin detaylarının 2014 yılı sonbahar aylarında belli olması planlanıyor. 


Mika Kemerburgaz satış ofisi!

Adres: Nispetiye Cad. Belediye Sitesi Mine Blok D:5 (Akmerkez Ulus Kapısı Karşısı) 34335 Etiler , İstanbul


Mika Kemerburgaz satış ofisi

Tel :...