16 / 05 / 2024

Mika Küçükyalı fiyatları

Mika Küçükyalı fiyatları

1+1’den 4+1’e kadar farklı daire alternatiflerini bulabileceğiniz Mika Küçükyalı Projesi’nde herkesin ihtiyacına cevap verebilecek bir daire mutlaka var. Fiyatların 180 bin liradan başladığı projede teslimler 2014 yılında yapılacak...

Nidapark Küçükyalı 2020 güncel fiyat listesi!

Maltepe'de konumlanan Nidapark Küçükyalı projesinde, 4+1 dairelerin satışı tamamlandı. 1+1, 2+1, 3+1 daire tiplerinin satışının devam ettiği Nidapark Küçükyalı'da 10 konut bloğu bulunuyor. Peki Nidapark Küçükyalı projesinde dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Küçükyalı fiyat listesi... 

Nidapark Küçükyalı nerede?

Nidapark Küçükyalı projesinde fiyatları 542 bin TL'den başlıyor. Peki 68 bin 785 metrekare arsa alanına sahip Nidapark Küçükyalı nerede inşa ediliyor?

Maltepe Nidapark Küçükyalı teslim bilgisi!

İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde dükkan fiyatları KDV hariç metrekare bazında 2 bin 768 TL ile 9 bin 32 TL arasında değişiyor..

Nidapark Küçükyalı dükkan ve daire fiyatları 2018!

2020 yılı içerisinde teslimleri yapılacak olan Maltepe Nidapark Küçükyalı projesinde Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları bulunuyor..

Nidapark Küçükyalı dükkan fiyatları 2018!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Maltepe'de Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde avantajlı dükkan satışları devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı dükkan fiyatları ne kadar? 

68 bin 785 metrekare alana sahip Nidapark Küçükyalı projesin cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak..

Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları!

Nidapark Küçükyalı projesi Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları olmak üzere hayata geçiriliyor. Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.

Nidapark Küçükyalı Cadde fiyat!

Nidapark Küçükyalı Cadde fiyatları metrekare bazında  2 bin 768 TL'den başlıyor. Projede 140 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. 

Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları!

Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak. Peki Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı..

Nidapark Küçükyalı konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Küçükyalı bölgesinde yükseliyor. Proje 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. Peki Nidapark Küçükyalı konut fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Nidapark Küçükyalı konut fiyatları 2017!

Nidapark Küçükyalı projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Yüzde 5 peşinat imkanıyla daire sahibi olunabilen projede fiyatlar 516 bin TL'den başlıyor...

Nidapark Küçükyalı Tahincioğlu satılık ev fiyatları!

Nidapark Büyükyalı Tahincioğlu satılık ev fiyatları 516 bin TL'den başlıyor. Nidapark Küçükyalı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri sunuluyor...

Nidapark Küçükyalı Maltepe konut teslimleri!

Nidapark Küçükyalı Evleri projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı'da fiyatlar 516 bin TL'den başlıyor...

Mika Küçükyalı fiyatları Haberi

Mika Küçükyalı fiyatları

Şehrin merkezi noktalarında hayata geçirdiği butik konut projeleriyle adından söz ettiren Mika’nın son projesi için tercihi Küçükyalı oldu. 

Mika, merkezi lokasyonlarda hayata geçirdiği seçkin projelerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un gözde semtlerinden Küçükyalı’da Kadıköy-Kartal metrosu  Küçükyalı istasyonuna 2 dakika uzaklıktaki proje, sahile ve Minibüs Caddesi’ne ise sadece yürüme mesafesinde. 


Mika,  Boğaziçi Üniversitesi’nden getirdiği mühendislik vizyonu ve titiz imalat süreci ile daha önceki projelerinde olduğu gibi Mika Küçükyalı ile rakipleri arasından sıyrılıyor. Depreme dayanıklı dizaynı ve üniversite onaylı statik projesinin yanında her daireye özel bireysel ısıtma soğutma sistemlerinden yüksek kalitedeki ankastre beyaz eşyaya kadar her detayın düşünüldüğü ve teknolojik alt yapı ile donatılmış Mika Küçükyalı, firmanın tüm projelerinde olduğu gibi kusursuz bir titizlik ve profesyonelliği yansıtıyor.


2014 yılında tamamlanması planlanan Mika Küçükyalı’da dairelerin...