22 / 05 / 2024

Mika Naturalist Evleri teslim tarihi

Mika Naturalist Evleri teslim tarihi

Mika Naturalist Evleri daire fiyatları 650 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Kemerburgaz'da inşa edilen Mika Naturalist projesinde 68 adet daire yer alıyor....

Mika Naturalist Kemerburgaz projesi satışa çıktı!

Mika İnşaat, yeni projesi Mika Naturalist ile doğa dostu bir yaşamı başlatıyor. İstanbul’un en yeşil ve değerli semtlerinden Kemerburgaz’da 50 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen projede konutlar mart ayında satışa sunuldu.

Mika Naturalist Evleri teslim tarihi!

Mika Naturalist Evleri daire fiyatları 650 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Kemerburgaz'da inşa edilen Mika Naturalist projesinde 68 adet daire yer alıyor....

Kemerburgaz Mika Naturalist'te 650 bin TL'ye!

Mika İnşaat tarafından Kemerburgaz'da inşa edilen projede fiyatlar 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 blokta 68 daireden meydana gelen Mika Naturalist'te konut kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Mika Naturalist basın toplantısı 21 Nisan'da!

Çevreci ve butik lüks konut projeleriyle tanınan Mika İnşaat, yeni projesi Mika Naturalist ile doğa dostu bir yaşamı başlatıyor. Mika İnşaat, yatırım planlarını ve hedeflerini paylaşmak üzere basın toplantısı düzenleyecek.

Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

18 katlı tek bloktan oluşan Çekmeköy 18 Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Mimarisi DNA Mimarlık-Mimar Tümay Türkmen ve Y. Mimar Bora Şahbazoğlu'na ait olan proje Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

Mika Çamlık 18 iletişim!

Çamlık 18 Evleri ödeme planı kapsamında daire bedelinin bir kısmı için peşin ödeme yapılıyor, kalan tutar ise teslim tarihine kadar vadelendiriliyor. Mika Çamlık 18 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mika Çamlık 18 Evleri bu yıl içinde tamamlanacak!

Mika Çamlık 18 Evleri bu yıl içinde tamamlanacak. Şehrin merkezi noktalarında hayata geçirdiği butik konut projeleriyle dikkat çeken Mika’nın son projesi için tercihi, İstanbul’un hızla değer kazanan gözde semti Çekmeköy oldu.

Çekmeköy Çamlık 18 Evleri!

Daire fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteren Çekmeköy Çamlık 18 Evleri FSM Köprüsü’ne 13 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 16 dakika uzaklıkta yer alıyor. Proje Mika İnşaat imzası taşıyor.

Mika İnşaat Çamlık 18 nerede?

Mika İnşaat tarafından Çamlık 18 Evleri DNA Mimarlık – Mimar Tümay Türkmen & Y. Mimar Bora Şahbazoğlu imzası ile tasarlandı. Peki Mika İnşaat Çamlık 18 nerede?

Rapsodi Evleri'nde 3. etap erken teslim!

Çekmeköy'de 80 milyon dolarlık yatırımla iki yıl önce başlayan Aktürk Rapsodi Evleri'nde 3. etap planlanan tarihten 6 ay önce tamamlandı.

Fi-yaka Evleri'nde 140 bin YTL'ye! Ekim'de teslim!

Fi-yaka Evleri'nde daireler, 140 bin ile 610 bin YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor

Ayazma Evleri'nde 500 bin dolara

Beykoz'da inşa edilen Ayazma Evleri'nde 305 metrekarelik villalar 500 bin dolardan satılıyor.

Leoland Amerikan Evleri'nde 390 bin dolara!

Silivri'de projelendirilen Leoland Amerikan Evleri'nde 330 metrekarelik ikiz villalar 390 bin ile 430 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Mika Naturalist Evleri teslim tarihi Haberi

Mika Naturalist Evleri teslim tarihi


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerden oluşan Mika Naturalist Evleri projesi Mika İnşaat tarafından İstanbul Kemerburgaz'da 3 bin 98 metrekare alanda inşa ediliyor.


Üç blok olarak tasarlanan Mika Naturalist Evleri Kemerburgaz projesinde 68 adet daire yer alıyor. Mika Naturalist Evleri projesinde fiyatlar 650 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor.



Mika Naturalist Evleri teslim tarihi!


Mika Naturalist Evleri teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirtiliyor. Kemerburgaz Mika Naturalist Evleri projesinde dairelerin net büyüklükleri 52 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.


Mika Naturalist Evleri Kemerburgaz projesinde banka kredisi kullanarak veya teslime kadar firma bünyesinde vadeli ödeme imkanı sunuluyor.


15 bin 636 metrekare inşaat alanına sahip olan Mika Naturalist Evleri Kemerburgaz projesinde 130 araç kapasiteli otopark, havuz, bahçe, spor alanı gibi sosyal...