28 / 04 / 2024

Mika Tur Seyahat Acenteliği Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi

Mika Tur Seyahat Acenteliği Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi

Mika Tur Seyahat Acenteliği Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi, 800 bin TL'lik sermaye ile Onur Otruş tarafından açıldı

İngiliz seyahat şirketi battı!

Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden biri olan  İngiliz tur operatörü Thomas Cook, şirketi kurtarmak için yapılan son dakika görüşmelerinden sonuç alınamaması üzerine resmen battı.

İnce Tur Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

İnce Tur Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman    İnce tarafından kuruldu.

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Özyilmaz Tur Turizm Seyahat Organizasyon Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turan tarafından kuruldu.

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Levent Karadoğan tarafından kuruldu. 

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Mevsim Tur Turizm Seyahat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Ağat tarafından kuruldu.

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi, Yusuf Ak ve İlker Kazancı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Eryap Grup, New York’a özel tur düzenledi!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap Grup, bölge bayileri için ABD’ye 6 günlük bir seyahat düzenledi. Ekip New York’ta NBA maçı seyretti, Central Park’ta tur attı.

Global tur operatörlüğü kurulmalı!

Devlet önderliğinde global bir tur operatörlüğü kurulması gerektiğini söyleyen Mika Tur Genel Müdürü Timuçin Kuş, "Bu işi profesyonelce yapanlar bir araya gelmeli. Bir kooperatif modeli uygulanabilir" dedi

2023'e kadar tur operatörleri uzaya yolcu gönderecek!

TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) Başkanı Başaran Ulusoy, dünyada uzay turlarının başladığını belirterek, "Türkiye de bu trendden nasibini alacak. 2023'e kadar tur operatörleri uzaya yolcu gönderecek" dedi.

Mete Vardar: Tur operatörü kanunu çıksın!

Tur operatörlüğü kanununun acilen çıkması gerektiğini vurgulayan Jolly Tur'un Başkanı Vardar, "Böylece seyahat edenlerin sayısı 5 yılda 5'e katlanır" dedi..

Puan Tur Turizm Seyahat ve Yatırımları Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Puan Tur Turizm Seyahat ve Yatırımları Limited Şirketi Üsküdar Şubesi, Mustafa Çilsal Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Üsküdar, Sultantepe Mahallesi'nde kuruldu.

Talha Tur Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Tur Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Ceylan, Celil Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Bahçelievler Kadir Has AVM'de kuruldu.

Beşir Kara: Turizmde gençlerin talebini karşılayacak yatırımlar yapılmalı!

Türkiye'nin dünya çapında büyüyen bir turizm ülkesi olduğunu ifade eden Mika Tur Yönetim Başkanı Beşir Kara, “Bu gelişimi devam ettirecek bir nesil yetişiyor. 90’lı yıllarda doğanlar gezmeyi çok seviyor" dedi

Mika Tur Seyahat Acenteliği Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi Haberi

Mika Tur Seyahat Acenteliği Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi

Mika Tur Seyahat Acenteliği Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi, 800 bin TL'lik sermaye ile Onur Otruş tarafından açıldı. 1 MArt'ta açılan Mika Tur Seyahat Acenteliği Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında turizm işletmecilik ve yatırım faliyetlerinde bulunmak.. Başkalarına ait menkul ve gayrimenkul mallar üzerine şirket lehine rehin ve ipotek tesis etmek tesicl eylemek bunları fek etmek, üçüncü kişiler lehine kefalet vermek, menku ve gayrimenkul mallarını üçüncü kişiler lehine kullanılacak kredilerin teminatı olmak üzere rehn etmek.


Mika Tur Seyahat Acenteliği Turizm Anonim Şirketi Harbiye Şubesi adres: Şişli, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi,Sabır Apartmanı, Zemin kat No:197...