07 / 07 / 2024

Mika Tur tatil fiyatları

Mika Tur tatil fiyatları

Son dakika fırsatları ile tatilcilere avantajlı indirim seçenekleri sunan Tatilbudur.com, hala tatil yapamamış olanlara yurt içindeki yüzlerce otelde avantajlar sağlıyor. Yüzde 30 indirim fırsatı devam ediyor...

29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçimin 2.turundan sonra okullar açık mı?

28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden sonra okullar açık olacak mı? 29 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, değil mi? İşte detaylar!

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

Anı Tur'dan 30. yılına özel tatil kampanyası!

Turizm sektöründe 30. yılını dolduran Anı Tur, tatil rezervasyonu yaptıranlara indirimin yanı sıra farklı kampanyalarla da avantajlar sunuyor.

Elçi Tur'dan aileye özel havuzlu tatil imkanı!

Kutsal topraklara yapılan ziyaretlerle adından söz ettiren Elçi Tur, alternatif turizm arayışında olanlara seçenekler sunuyor.

Jolly Tur tatil ödüllü resim yarışması düzenliyor!

Jolly Tur'un Hayal Ediyorum Tatile Gidiyorum adlı resim yarışmasının altıncısı için başvurular başladı. Yarışma 7-8 yaş, 9-10 yaş ve 11-12 yaş kategorilerindeki ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenecek.

Global tur operatörlüğü kurulmalı!

Devlet önderliğinde global bir tur operatörlüğü kurulması gerektiğini söyleyen Mika Tur Genel Müdürü Timuçin Kuş, "Bu işi profesyonelce yapanlar bir araya gelmeli. Bir kooperatif modeli uygulanabilir" dedi

Jolly Tur: Bu yıl yerli turist iki kez tatil yapabilir!

Erken rezervasyon sistemine Kasım ayında geçen Jolly Tur, ilk dönem sonuçlarını açıkladı. Toplantıda konuşan Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan bu yıl iç pazarda ciddi artış yakalandığını belirtti.

Tatil.com 2015'te yüzde 70 büyümeyi hedefliyor!

Tatil paketlerini kişinin özgürce hazırlayabilmesi için özel bir platform kuran tatil.com, 22 milyon $ yatırım yapacak. Genel Müdür Çardaklı, "Yeni nesil tur operatörü olacağız" dedi..

Kuştur Tatil Köyü kiralanmasıyla ilgili devir işlemleri yapıldı!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuştur Tatil Köyü kiralanması ile ilgili devir işlemleri yapıldı.

Tatil.com'un yeni genel müdürü Levent Çardaklı oldu!

MetGlobal bünyesinde faaliyet gösteren tur operatörü Tatil.com'un yeni genel müdürü Levent Çardaklı oldu. Eylül 2014 itibarıyla görevinin başına geçen Çardaklı, yeni dönemde Tatil.com için yeni planlar hedefliyor.

Beşir Kara: Turizmde gençlerin talebini karşılayacak yatırımlar yapılmalı!

Türkiye'nin dünya çapında büyüyen bir turizm ülkesi olduğunu ifade eden Mika Tur Yönetim Başkanı Beşir Kara, “Bu gelişimi devam ettirecek bir nesil yetişiyor. 90’lı yıllarda doğanlar gezmeyi çok seviyor" dedi

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu!

Burcu Esmersoy ETS Tur'un reklam yüzü oldu. 2015 erken rezervasyon dönemini Burcu Esmersoy’un reklam yüzü olduğu ‘Tatil Yağmuru Yarışması’ ile başlatan Etstur, yüzde 45 indirim sunuyor.

Kuşadası Kuştur Tatil Köyü kiraya verildi!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstrisi A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, Kuştur Tatil Köyü'nün Holiday Plan Turizm İşletmeleri'ne kiraya verildiği duyuruldu. Şirket'ten KAP'a bildirilen açıklama şöyle:

Mika Tur tatil fiyatları Haberi

Mika Tur tatil fiyatları

Son dakika fırsatları ile tatilcilere avantajlı indirim seçenekleri sunan Tatilbudur.com, hala tatil yapamamış olanlara yurt içindeki yüzlerce otelde avantajlar sağlıyor. Yüzde 30 indirim fırsatı ile Bodrum'dan Çeşme'ye, Antalya'dan Fethiye'ye; deniz, güneş ve kumun tadını çıkaracağınız tatil seçenekleri ile hayallerinizi gerçekleştirmeye devam ediyor. Tatilbudur.com'un sunduğu fırsatlar ile; Bodrum'da 307 TL olan bir gecelik otelde 199 TL'ye, Marmaris'te 384 TL olan bir gecelik otelde 249 TL'ye, Çeşme'de 228 TL olan bir gecelik otelde 159 TL'ye kalınabiliyor.


Vatan Makaron...