05 / 07 / 2024

Mikail Arslan Köysel dönüşüm

Mikail Arslan Köysel dönüşüm

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, önceki gün, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde komisyona ve Bakan Mehmet Özhaseki'ye hitaben yaptığı konuşmasına, Kırşehir'in çevre düzenlemesini anlattı.

Yiza İnşaat Otomotiv Gıda Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiza İnşaat Otomotiv Gıda Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Oktay Arslan Kümet tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan deprem açıklaması!

Bingöl depremi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Prof. Dr. Naci Görür, "Hep söylüyorum, bu iyi değil. Hem Yedisu hem de Göynük fayında büyük deprem bekliyoruz. Buralardaki yerleşim alanlarında kentsel/köysel dönüşümlere başlanmalı" dedi.

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Yapısal Tasarım Faaliyetleri Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Arslan tarafından kuruldu.

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkulde Değişimi Yakalamak eğitimi!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, online eğitimlerini sürdürüyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının etkilerini ve önümüzdeki dönemlerde hayatımıza nasıl yansıyacağını 30 Nisan tarihinde Barış Kılıçarslan online eğitimle anlatacak.

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Gençarslan Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençarslan Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Varilci tarafından kuruldu.

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Grup Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kılıçarslan ve Necmiye Kılıçarslan ortaklığında kuruldu. 

Barış Kılıçarslan'dan Gayrimenkul Satışında İkna Yolları eğitimi!

Endeksa'nın sektörün gelişimine katkı sağlamayı hedefleyen eğitim serisi sektörün önde gelen isimlerinden Barış Kılıçarslan ile Ankara'da sürüyor...

Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçları verecek!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

Niksar Kılıçarslan'daki eğlence merkezi 4.2 milyon TL'ye satılıyor!

Niksar Belediyesi, Kılıçarslan Mahallesi'nde yer alan eğlence merkezini ihale ile satıyor. İhale 13 Kasım'da gerçekleşecek...

Bakan Arslan'dan 3. köprü eleştirilerine yanıt!

Bakan Arslan, "3. köprü uzak" eleştirilerine "Aldığınız mesafe belki küçük, şimdi daha fazla mesafe gidiyorsunuz ama dur- kalktan kaynaklı 3-4 misli yakıt tüketiyorlar. Çevreye verdiğimiz zarar ayrı bişey. En azından 3. Köprü kullandığınızda hangi saatte hangi zamanda hedef noktaya ulaşacağınızı bil

Çamlıca Kulesi'nin yüzde 75'i tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaat anlamında fiziki ilerlemesinin şu anda yüzde 75 seviyelerinde olduğunu belirtti. 

Mikail Arslan Köysel dönüşüm Haberi

Mikail Arslan Köysel dönüşüm

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, önceki gün, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde komisyona ve Bakan Mehmet Özhaseki'ye hitaben yaptığı konuşmasına, Kırşehir'in çevre düzenlemesini anlattı.

       


Milletvekili Arslan konuşmasının başında şunları söyledi: ‘‘Öncelikle yerel bir sorundan başlamak istiyorum., Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Aksaray illerinin 1/100 bin ölçekli çevre düzeni planları hazırlandı. Burada mutlak tarım arazileri, özel ürün araziler, dikili tarım arazileri ve marjinal arazilerle ilgili tanımlar var. Mutlak tarım arazileri bir, özel ürün arazileri iki, dikili tarım arazileri yine iki, marjinal tarım arazileri ise yine marjinal tanımlar içerisinde yer alıyor. Mutlak tarım arazilerinde emsal 0,20, özel ürün arazileri ve dikili tarım arazilerinde emsal 0,10, marjinalde ise 0,30 olarak ifade edilmektedir. Bölgemiz hayvan varlığı açısından...