09 / 05 / 2024

Mikail Kaplan Yapı iletişim

Mikail Kaplan Yapı iletişim

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mıkaıl Kaplan tarafından kuruldu.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Mehmet Emin Aladağ ortaklığında kuruldu.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu? Ne zaman fahri başkonsolos oldu?

Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı ve Avukat Şefika Şebnem Ayata Kaplan nerede doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? İngilizce biliyor mu ve evli mi? İşte Şefika Şebnem Ayata Kaplan ile ilgili merak edilen her şey...

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Kaya tarafından kuruldu.

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcon Yol Yapım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Kerem Kaplan tarafından kuruldu.

Kaplan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaplan Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye'de Taha Kaplan tarafından kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mıkaıl Kaplan tarafından kuruldu.

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Yol Yapı İnşaat Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kaplan tarafından kuruldu. 

Tora Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tora Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  Esenler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan tarafından kuruldu.

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mikail Kaplan Yapı iletişim Haberi

Mikail Kaplan Yapı iletişim

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mıkaıl Kaplan tarafından kuruldu.

Mikail Kaplan Yapı Sistemleri Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT 1-Yapı sistemleri olarak,Her türlü binanın teknik, elektronik yapı sistemlerinin planlanması, uygulaması, satılması ve kiraya verilmesi, ihracatı ve ithalatı verilmesi ,yurtiçi yurtdışı bayilik verilmesi alınması 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinden kat karşılığı binalar yapmak, 3- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...