30 / 04 / 2024

Milas Daphne Penninsula teslim

Milas Daphne Penninsula teslim

MYC Partners, Bodrum’daki 60 milyon dolarlık otel ve konut projesine başladı. MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, projenin satışa çıktığını belirterek, “Kendime 72 komşu arıyorum” dedi.

Solemar Adabükü Milas fiyatları!

Solemar Adabükü Milas fiyatları haberimizde yer alıyor. 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projenin satış ofisi ile 0530 115 90 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Muğla Milas Hükümet Konağı tadilata giriyor!

Muğla’nın Milas ilçesinde birçok kamu birimini bünyesinde barındıran Hükümet Konağı’nda önümüzdeki günlerde tadilat başlatılıyor.

Milas'ın Arkeoloji Müzesi projesi onaylandı!

Milas’ta Gümüşkesen Anıtı’na yapılması planlanan müze projesi onaylandı. Yeni müzenin yapımına yatırım programına alınması ve ihale sürecinin tamamlanmasıyla başlanacak.

Milas Üçyol Kavşağı'na ilişkin 5 sorun mecliste!

Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Milas Üçyol Kavşağı'nın yapımına ilişkin sorunları TBMM gündemine taşıdı. Üstündağ, hazırladığı önerge ile sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Muğla Milas'ta kılavuz planı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın daveti üzerine 1/25000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planına ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Milas'ın yolları yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Ula İlçesi Akyaka Mahallesinde devam eden yol ve meydan düzenleme çalışmalarından sonra Milas’a yeni ve modern bir görünüm kazandıracak cadde ve bulvar yenileme çalışmalarına başladı.

ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı'nda mağaza açtı!

ATÜ Duty Free'den yapılan açıklamaya göre yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı'nda yolcu trafiği artarken, şirket mağaza sayısına bir yenisini daha ekledi.

Mila’s Daphne Residence'ın otelini Lux Resorts işletecek!

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, Bodrum’daki Mila’s Daphne Residence projesinde yer alan otelin işletmesi için dünyaca ünlü Lux Resort&Hotels’le anlaştıklarını açıkladı.

Bodrum'da fiyatlar arttı yatırımcı Milas'a kaçtı!

Muğla Milas'ta arsa fiyatlarının Bodrum'a oranla yarı yarıya olması bölgedeki yatırımları arttırdı. Bodrum'da planlanan ve halen devam eden önemli projelerin yatırım maliyetleri 1.7 milyar lirayı bulurken bu rakam Milas'ta 21 milyar liraya yaklaştı.

Milas Belediyesi 74 adet zeytin tarlasını satışa çıkardı!

Milas Belediyesi, kırsal mahallelerde Büyükşehir Yasası’yla mülkiyeti kendisine geçen 74 adet zeytinliği satışa çıkardı. Satışlardan yaklaşık 1 milyon 500 bin lira gelir bekleniyor.

Milas'ın çehresi değişiyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Ula İlçesi Akyaka Mahallesinde yol ve meydan düzenleme çalışmalarından sonra Milas İlçesinin de çehresini değiştirmek için örnek projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Milas'a hastane ve TOKİ müjdesi!

Milas'ın Sakarkaya Mahallesi'nde sentetik yüzeyli futbol sahası için temel atma töreni düzenlendi. Milletvekilii Hasan Özyer: "Milas'ta ikinci devlet hastanesinin ihalesi bir ay sonra yapılacak. 2. Etap TOKİ Konutları için de girişimler devam ediyor"dedi.

Milas Güllük Limanı Genişletme Projesi durduruldu!

Muğla'nın Milas ilçesindeki Güllük Limanı Genişletme Projesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından durduruldu. Bakan Fatma Güldemet Sarı, projenin Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna göre iptal edildiğini açıkladı.

Milas Daphne Penninsula teslim Haberi

Milas Daphne Penninsula teslim

 MYC Partners, Bodrum’da 81 bin metrekarelik kendi arsasında Mila’s Daphne Penninsula adını verdiği konut ve otel projesine başlıyor. Deniz manzaralı 72 daire ve 122 yataklı otel projesi için toplam 60 milyon dolar yatırım yapılacak. MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan, 650 metrelik sahil şeridine sahip projenin inşaat çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Projeyi tüm birimleriyle Mayıs 2017’de tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. 

18 bloktan oluşuyor

Projenin 41 bin metrekaresi konut alanı için ayrıldı. 18 konut bloğunda hepsi kesintisiz deniz manzarasına sahip toplam 72 daire yer alıyor. Proje kapsamında konut blokları tasarlanırken, içerisindeki 4 dairenin de kişiye özel mekanlar olmaları hedeflendi. Her biri bağımsız birer konut bloğu olan yapılar, kullanıcıları için müstakil villa konforu sağlıyor. Projede ilk alanın kazanması için önerilen fiyattan daha düşük bedelle...