04 / 05 / 2024

Milas Havalimanı

Milas Havalimanı

5 milyon kapasiteli, Avrupa’da eşi benzeri bulunmayan Bodrum Milas Havalimanı başını kaldıran herkesi kendine hayran bırakıyor

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Bodrum Havalimanı’na 15 milyon dolar yatırım!

Dünyanın önde gelen iş jeti bakım hizmeti kuruluşu İsviçreli AMAC Aerospace, Milas - Bodrum Havalimanına 15 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi ve bakım merkezi açtı.

Bodrum-Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı!

Milas Havalimanı Dış Hatlar Terminali kapatıldı. Terminalin tasarruf amaçlı olarak 31 Mart 2017 tarihine kadar kapatıldığı açıklandı.

Flavour Market, Milas Bodrum Havalimanı'nda açıldı!

TAV Havalimanları'nın iştiraki BTA, en yeni mekanı Flavour Market'i Milas Bodrum Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde hizmete açtı.

ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı'nda mağaza açtı!

ATÜ Duty Free'den yapılan açıklamaya göre yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı'nda yolcu trafiği artarken, şirket mağaza sayısına bir yenisini daha ekledi.

Amac Aerospace, Milas Havalimanı’nda hangar açacak!

Dünyanın en büyük özel sermayeli VIP uçak dönüşüm ve bakım merkezi olan AMAC Aerospace, Türkiye’deki yatırımlarına devam ediyor. Firma, Bodrum- Milas Uluslararası Havalimanı’nda yeni hangar açıyor.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek!

DHMİ tarafından açılan ihaleyi kazanan TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletmeye başladı. TAV, Milas-Bodrum Havalimanı’nı 2035 sonuna kadar işletecek.

TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletecek!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini devraldı!

TAV Havalimanları, geçen yıl iç hatlar terminalini devraldığı Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini de devralarak işletmeye başladı.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nı devraldı!

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, şirket, Milas-Bodrum Havalimanı'nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak operasyona başladı.

BTA Milas Bodrum Havalimanına yeni şubelerini açtı!

BTA, Tadında Anadolu, TickerDaze ve Kantin'in yeni şubelerini, Milas Bodrum Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde açtı.

Elektrik kesintisi nedeniyle THY uçağı Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı!

Milas - Bodrum Havalimanı’nda elektrik kesintisi nedeniyle pistin ışıklarının kesilmesi sonucu İstanbul - Bodrum seferini yapan THY uçağı İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı.

TAV Havalimanları, Milas – Bodrum’un işletmesini devraldı!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Milas– Bodrum Havalimanı yılda 3,5 milyonu aşkın yolcuyu ağırlayarak ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden birini dünyaya bağlıyor dedi...

Milas Havalimanı Haberi

Milas Havalimanı



Sıcak ve doğal atmosferiyle, bir seyahat noktası olmaktan öte, bölgenin özel alanı olan Bodrum Milas Havalimanı tatil için gelen yerli ve yabancı turistleri; dokuma tezgâhı görüntüsü taşıyan tavanlarında ki yerel motiflerle görenleri kendine hayran bırakıyor


Dünyada eşi benzeri olmayan ve Bodrum’un bölgenin kimliğini yansıtan tasarım harikası bu tavan uygulaması şimdiden yörenin görülecek yerleri arasına girmiş durumda. Havalimanına gelen yolcuların başlarının yukarıda olması beğeniyi gözler önüne seriyor.


Saz şeklinde Alüminyumlar kullanıldı…


100 bin metrekare alanda 5 milyon yolcu kapasitesine sahip olan Bodrum Milas Havalimanı, insanda pozitif duygular uyandırıyor ve ilk defa ziyarete gelenlere şehrin kültürü hakkında bilgi veriyor. ASPEN Integra Metal Asma Tavan Sistemleri’nin özel tasarımı olarak, saz şeklinde alüminyum çubukların bir araya gelmesiyle üretilen tavanlara, dokuma tezgahı görüntüsü verilmiş. 


Rahatlatan bir atmosfere sahip…


Bodrum...