19 / 05 / 2024

Milas İçmesuyu İsale Hattı Projesi son durum

Milas İçmesuyu İsale Hattı Projesi son durum

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas îçmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak.

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini için acele kamulaştırma!

Milas ve Yöresi İçmesuyu Temini Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattı için kamulaştırma!

“Mavi Tünel (Konya İçmesuyu) Projesi (KOP)" Kapsamındaki Mavi Tünel İçmesuyu İsale Hattının Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Zonguldak-Ereğli İçmesuyu projesi için acele kamulaştırma!

"Zonguldak-Ereğli İçmesuyu Projesi" kapsamındaki Zonguldak-Ereğli İçmesuyu İsale Hattının yapımı amacıyla bazı taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Düzce'de toplu açılış töreni gerçekleşti!

Düzce'deki toplu açılışta, Düzce Akçakoca Barajı İçmesuyu İsale Hattı, Düzce Büyük Melen Çayı Islahı 2. Kısım, Düzce Kaynaşlı İlçe Merkezi Yandereleri, Düzce Uğursuyu Deresi Islahı İkmali, Düzce Gölyaka Aksu Deresi Islahı İkmali projelerinin temeli atıldı

Aydın ve Civar içmesuyu isale hattı için acele kamulaştırma!

2015 yılı yatırım programında yer alan Ortaklar içmesuyu projesi kapsamında Aydın ve Civar Yerleşimler İçmesuyu İsale Hattı (1. Kısım) inşaatı işinin yapımı amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına karar verildi.

Muğla Milas OSB altyapı ihalesi 17 Kasım'da!

Muğla Milas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Muğla Milas OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu altyapı ikmal yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 17 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletecek!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini devraldı!

TAV Havalimanları, geçen yıl iç hatlar terminalini devraldığı Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini de devralarak işletmeye başladı.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nı devraldı!

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, şirket, Milas-Bodrum Havalimanı'nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak operasyona başladı.

SASKİ'den iki yeni içmesuyu yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, 9 ilçeye bağlı 60 mahalleyi kapsayan iki yeni içmesuyu yatırımının ihalesinin yapıldığını belirtti.

Airport AVM’de Garage Sale!

Avrupa ve Amerika’da düzenlenen, Türkiye’de ilk defa bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek ‘Garage Sale’ etkinliğinde, evlerde kıyıda köşede kalmış kullanılmayan ama çalışır durumda olan eşyalar değerlendirilecek.

Akyazı İçmesuyu Hattı'nın temeli Ekim'de atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı ilçesi için yeni bir müjde daha verdi. Yaklaşık 10 milyonluk içmesuyu hattının ihalesinin yapıldığını belirten Toçoğlu, Ekim ayında temel atma töreninin gerçekleştirileceğini açıkladı.

Milas Atatürk Bulvarı'nda kentsel tasarım çalışmaları tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Milas İlçesi Atatürk Bulvarında kentsel tasarım ve yeni yol tasarımı yapmak için gerekli tespit çalışmalarını tamamladı.

Milas İçmesuyu İsale Hattı Projesi son durum Haberi

Milas İçmesuyu İsale Hattı Projesi son durum

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun bir günde imzaladığı Milas İçmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'yle ilçenin yıllık 5 milyon metreküp su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak. 


Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından inşa edilecek Milas İçmesuyu İsale Hattı ve Teri! Merkezi Uygulama Projesi'nin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi için Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na sunulan dosya, Bakan Eroğlu tarafından aynı gün imzalandı. 


Milas İçmesuyu İsale Hattı ve Terfi Merkezi Uygulama Projesi'nin inşaat sahasında kalan taşınmazlar kamulaştırılacak ve tesis en kısa zamanda tamamlanarak su sorunu bitiyor Milas'ın yıllık 5 milyon metreküplük su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak. 

hizmete açılacak. 


Temeli 1995'te atıldı 

Projenin tamamlanmasıyla Milas'ın yıllık 5 milyon metreküplük su ihtiyacı Akgedik Barajı'ndan karşılanacak. içme suyunu kuyulardan karşılayan ve bunun için ayda 200 bin...