17 / 05 / 2024

milas kılavuz planı bilgilendirme toplantıları

milas kılavuz planı bilgilendirme toplantıları

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın daveti üzerine 1/25000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planına ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Ticaret Bakanlığı esnaflar için harekete geçti! Kılavuz hazırlandı!

Ticaret Bakanlığı, e-ticarete yönelmek isteyen esnaf ve sanatkarlar için kılavuz hazırladı. Hazırlanan bu kılavuzda, ürünlerin fiyatlandırılmasından marka belirlenmesine dair çeşitli konularda tavsiyeler verildi.

Kartal Yakacık parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kartal İlçesi, Yakacık Mahallesi, 12246 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 parseller, 12135 ada, 1 parsel ve 9038 ada, 10 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıld

Kartal Soğanlık parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kartal İlçesi, Soğanlık Yeni Mahallesi, 10284 ada, 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Filistinliler'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkım planı için protesto gösterisi!

Filistinliler İsrail'in Doğu Kudüs'ün Silvan Mahallesi'ndeki yıkım planı için protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Joe Biden, 2.3 trilyon dolarlık altyapı planını duyurdu!

ABD Başkanı Joe Biden ABD’nin altyapısını yenileyecek olan 8 yıllık planını duyurdu. Biden bu planı 'bir kuşakta bir kez olacak yatırım' şeklinde nitelendirdi.

TOKİ Sivas Merkez Kılavuz 59 konut ihalesi yarın!

Sivas İli, Merkez İlçesi, Kılavuz Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Olcay Kılavuz'dan öğrenciler için kira çağrısı!

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz, imzaladıkları sözleşmelerden dolayı yurt ve apart ücretlerini ödemeye, öğrenci evlerinde kalan gençlerimiz ise kira vermeye devam etmektedir. Öğrencilerimiz bizlerden müjdeli haber beklemektedir." dedi.

İstanbul depremi için 'Büyük İstanbul Planı' hazırlıyoruz!

Depreme karşı hazırlıklara başladıklarını söyleyen İçişleri Bakanı Soylu, "Olası büyük İstanbul depremi için büyük İstanbul planı hazırlıyoruz." dedi.

Kahramanmaraş Kılavuz Mahallesi'ne millet bahçesi müjdesi!

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Minyatür Kurtuluş Müzesi'ni ziyaret ederek, yetkililerden bilgi alan Kurum ve beraberindekiler, Kılavuz Mahallesi'nde yapılması planlanan millet bahçesini gezdi.

Kartal Soğanlık Mahallesi plan tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, Soğanlık Mahallesi, 10680 ada, 1 parselin kuzey doğusundaki alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Gaziantep'te 7.2 milyon TL'ye icradan satılık hayvancılık tesisi!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep İli, Oğuzeli İlçesi, Kılavuz Mahallesi 162 ada, 8 parselde yer alan hayvancılık tesisini 7 milyon 232 bin 62 TL'ye icradan satıyor...

Mersin Yenişehir'in 5 yıllık planı açıklandı!

Mersin Yenişehir Belediyesi, katılımcı belediyecilik yolunda eşine az rastlanır bir uygulamaya imza attı ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmadan önce vatandaşlara, "Nasıl bir Yenişehir'de yaşamak istersiniz" diye soruldu.

milas kılavuz planı bilgilendirme toplantıları Haberi

milas kılavuz planı bilgilendirme toplantıları

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın daveti üzerine 1/25000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planına ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenledi.


Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Muğla’nın kılavuz planıyla ilgili bilgilendirme toplantısında, Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ayşe Ünal ve Nazım Planlama Şube Müdürlüğü ekibi 1/25000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planının genel ilke ve esaslarına ilişkin vatandaşlara açıklayıcı bilgiler verdi. Daha önce MUTSO ve Bodrum'da düzenlenen bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü Milas İlçesinde yoğun katılımla gerçekleştirildi. 1/25000 ölçekli Muğla Nazım İmar Planının Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinin onama yetkisinin bulunduğu alanı kapsadığı belirtilerek, diğer ilgili idarelerin onama yetkisi olan alanlarla da bütünleştirildiği açıklandı. Toplantıda, planlama alanının Muğla İl bütününün yüzde 73’lük kısmını kapsadığı; ancak bu yüzde 73’lük alanın, yaklaşık yüzde...