04 / 05 / 2024

Milas Kırcağız yangın

Milas Kırcağız yangın

Muğla'nın Milas ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmalarına başlandığı bildirildi. 4 farklı alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü...

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Bakanlık, haksız zamların ihbarı için numara paylaştı!

Ticaret Bakanlığı, vatandaşlara haksız zamların ihbarı için 'Alo 175 Çağrı Merkezi'ne başvurulabileceğini hatırlattı.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Kırmızı Zambak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızı Zambak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kırmızızambak tarafından kuruldu.

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde yangın çıktı!

İnşaatı devam eden Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangın çalışanların müdahaleleriyle söndürüldü.

Allianz'dan Türkiye'ye 30 milyon liralık deprem ve yangın merkezi!

Allianz Türkiye'nin 30 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği Allianz Teknik Deprem ve Yangın Test ve Eğitim Merkezi açıldı

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

Esenler'de imar sorunu kökünden çözülüyor!

2009 yılından beri Esenler’e hizmet eden Mehmet Tevfik Göksu, seçim çalışmaları kapsamında projelerini anlattı. Göksu, 16 bin 500 aileyi ilgilendiren imar sorunun kökünden çözüldüğünü söyledi.

Tarık Pabuççuoğlu'nun evinde yangın çıktı!

İstanbul Altunizade'de oturan Tarık Pabuççuoğlu'nun evinin mutfak kısmında yangın çıktı. Evde küçük çaplı maddi hasar meydana geldi...

İmar barışıyla Türkiye'nin en büyük sorunu çözüldü!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, imar barışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin büyük sorununun çözüldüğünü belirten Nasır, kanunun devrim niteliğinde olduğunu söyledi. 

California'daki yangın ile 200 villa kullanılamaz hale geldi!

ABD'nin California eyaletinin güneyinde üç gün önce ormanlık alanda çıkan yangının şiddetli rüzgarın etkisiyle henüz söndürülemedi. 

Kırmızı Beyaz'ın mağaza sayısı artacak!

CarrefourSA Pazarlama ve CRM Direktörü (CMO) Mehmet Necati Özdeniz, CarrefourSA olarak spor alanındaki yatırımlara sıcak baktıklarını söyledi. Özdeniz, Kırmızı Beyaz Mağazaları’nın sayısını artıracaklarını söyledi.

Levent Kırca'nın çocukları mirasını reddetti!

Geçtiğimiz sene vefat eden Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı.

Milas Kırcağız yangın Haberi

Milas Kırcağız yangın


Muğla'nın Milas ilçesinde orman yangını çıktı.  Edinilen bilgiye göre, Kırcağız Mahallesi Aktaş mevkisinde çam ağaçlarının bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüdü.


Alevleri gören vatandaşların ihbarının ardından bölgeye Milas Orman İşletme Müdürlüğü ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amirliğine bağlı çok sayıda ekip sevk edildi.


Arazinin dağlık olması nedeniyle ekiplerin yangına müdahalede zorlandığı...