09 / 05 / 2024

Milas Meşelik Mahallesi ortaokulu

Milas Meşelik Mahallesi ortaokulu

Muğla Milas'ta hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul binası yaptırılıyor. Okul için ilk protokol imzaları atıldı..

İnşaat sektöründeki büyüme çelik yapılardan geçiyor!

Türkiye’nin inşaat malzemesini değil, inşaatı ihraç eden lider bir ülke haline gelebilmesi için modüler çelik yapı yönteminin yaygınlaşması gerektiğine vurgu yapıldı. 

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Deprem uzmanından Eskişehir için flaş uyarı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Altunel yaptığı açıklamada Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi binasının da içerisinde yer aldığı Meşelik Kampüsü’nde olduğu belirtilen fay hattı hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte Prof. Dr. Altunel2in açıklamaları...

Şile Ahmetli, Meşrutiyet ve Ova bölgesinin 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Şile ilçesi, Ahmetli, Meşrutiyet Mahallesi ve Ova Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Şile Meşrutiyet Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 9 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 04 Nisan 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

O ilde KDV ve tapu harcından muaf imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Milas Dörttepe Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Şile Çayırbaşı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Çayırbaşı (Meşrutiyet) Mahallesi, 230 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 4 Nisan 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! Yetişen alacak! İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitleri yüzde 30 indirimlerle satışa sunuldu. Peki, Migros'ta Touch Me Çelik Termos çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 9 Mart 2023 fiyat listesi...

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

Şile Meşrutiyet Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 9 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 09.12.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Şişli Meşrutiyet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Şişli ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 1905 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

O ilde yüzde 10 indirim ve 120 ay taksitle 3+1 ev sahibi olma fırsatı! Ucuz konutları kaçırmayın!

Aydın Milli Emlak Müdürlüğü, Aydın ili, Efeler ilçesi, Meşrutiyet Mahallesi'nde yer alan 5 adet kamu konutunu yüzde 10 indirim ve 60, 84 ya da 120 ay taksit fırsatıyla satıyor. Konutların fiyatları 580 bin TL'den başlıyor...

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Milas Meşelik Mahallesi ortaokulu Haberi

Milas Meşelik Mahallesi ortaokulu

Muğla’nın Milas ilçesinde hayırsever Necat Aydın tarafından babası Hacı Bahattin Aydın adına Meşelik Mahallesi’nde 8 derslikli ortaokul yaptırılıyor.


İlk protokolün imzalandığı toplantıya Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve okulu yaptıracak olan hayırsever Necat Aydın’ın katıldı.


Milas Kaymakamı Eren Arslan; “Nüfusa kayıtlı yer Milas değil ancak ilçemize bağlı Meşelik Mahallesi’nde yaşayan, eğitime çok duyarlı olan Sayın Necat Aydın tarafından babası, Hacı Bahattin Aydın adına yapılacak ortaokulun protokolünü bugün imzalıyoruz.


Meşelik’te bir ortaokula ihtiyacımız vardı ve hayırseverimiz de bu ihtiyacı yakinen bildiği ve muhtarımızla olan iyi diyaloglar, sonrasında ilçe milli eğitim müdürlüğümüz ve kaymakamlığımızla yapılan görüşmeler neticesinde çok hayırlı bir işin yapılmasına destek olacak. Bu anlamda kendisine çok teşekkür ediyoruz. Yapılacak okul ile dünya durdukça hayırseverimizin adı da orada...