05 / 05 / 2024

Miley Cyrus yeni malikane

Miley Cyrus yeni malikane

'Hannah Montana' serisiyle çocuk yaşta şöhreti yakalayan Miley Cyrus 4.5 milyon dolara yeni malikane aldı...

Miley Cyrus, evini 7.2 milyon dolara sattı!

ABD’li ünlü yıldız Miley Cyrus, bir sene önce 4.9 milyon dolara sahip olduğu evin satışını gerçekleştirdi. Miley Cyrus, evini satarken 2.3 milyon dolarlık (yaklaşık 20 milyon Türk Lirası) kar etti. 

Miley Cyrus yeni malikane aldı!

'Hannah Montana' serisiyle çocuk yaşta şöhreti yakalayan Miley Cyrus 4.5 milyon dolara yeni malikane aldı...

Miley Cyrus Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara sattı!

Herkesin evlerine çekilerek kendini karantinaya aldığı bir dönemde genç yıldız Miley Cyrus, Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara satarak birikimini artırdı.

Miley Cyrus Kaliforniya’daki çiftliğini 5 milyon dolara sattı!

Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus (25) Kaliforniya’daki çiftliğinde atları, köpekleri ve tavuklarıyla birlikte yaşıyordu. Miley Cyrus Kaliforniya’daki çiftliğini 5 milyon dolara sattı.

Evlerini satışa çıkaran ünlüler!

Shakira ve sevgilisi Gerard Piqué Miami'deki evlerini bir kez daha satışa çıkardı.Josh Hartnett de Minnesota'taki evini satmaya karar verdi. Miley Cyrus, Los Angeles'ın Toluca Lake bölgesindeki aile evini satışa çıkardı.

Miley Cyrus, malikane; Nick Jonas çatı katı aldı!

Miley Cyrus, kısa süreler kaldığı evlere milyonlarca dolar harcıyor. Cyrus, Los Angeles'tan  3.9 milyon dolara  bir malikane satın aldı.  Nick Jonas ise arada sırada kalacağı, New York'taki çatı katı daire için 5 milyon dolar harcadı

Miley Cyrus, 1959'da inşa edilen bir malikanede oturuyor!

Miley Cyrus, en çok havuz başında parti vermeyi sevdiğini söylüyor. Güzel şarkıcı bu nedenle ev tercihi yaparken hoş bir havuzu olmasına da dikkat etmiş

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Miley Cyrus yeni malikane Haberi

Miley Cyrus yeni malikane

'Hannah Montana' serisiyle çocuk yaşta ünlenen Miley Cyrus, Los Angeles'ta ünlülerin yaşamak için sıklıkla tercih ettiği Hidden Hills bölgesinden bir malikane aldı.

Milliyet'te yer alan habere göre, Cyrus, geniş bir arazi üzerinde yer alan gösterişli malikane için tam olarak 4.5 milyon dolar ödedi.

Miley Cyrus'ın yeni malikanesi 1950'li yıllarda inşa edildi. Fakat o zamandan bu yana defalarca restore edildi ve çağa uygun duruma getirildi.

İKİ YIL ÖNCE SATTI


27 yaşındaki yıldızın daha önceden de bu bölgede bir malikanesi bulunuyordu. Cyrus onu iki sene kadar önce elden çıkarmıştı.

Malikanenin tam olarak 6 tane yatak odası bulunuyor. Bu yatak odalarının her birinin de kendine ait bir banyosu mevcut.

Lüks evin en büyük yatak odası ise en üst katta bulunuyor. Burada bir giyinme odası, balkon, büyük...