26 / 07 / 2024

millenium pars sitesinde dubleks daire

millenium pars sitesinde dubleks daire

Tuzla tepeören köyü millenium pars sitesinde 241 bin 545 metrekare alana sahip dubleks daire açık arttırmayla satılacaktır...

Pars Zemin Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Zemin Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Gökçe ve Tolga Zengin ortaklığında kuruldu.

Üsküdar'daki 29 Mayıs Sitesinde 'rezerv alan kararı geri çekilsin' nöbeti!

134 dairenin yer aldığı Türkiye Diyanet Vakfına ait 29 Mayıs Sitesinde oturan vatandaşlar, rezerv alan ilanı uygulamasıyla konutlar riskli olmamasına karşın tahliye ediliyor. Vatandaşlardan 'rezerv alan kararı geri çekilsin' talebi geldi. 

Pars Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Kibar ve Hamza Cıneyd ortaklığında kuruldu.

Vivo S17e'nin fiyatı yanlışlıkla resmi satış sitesinde paylaşıldı;  İşte Vivo S17e fiyatı

Yakın zamanda tanıtımı yapılacak olan ve fiyatının da bu lansmanda paylaşılması beklenen Vivo S17e, bugün yanlışlıkla markanın resmi web sitesinde görüntülendi. Yapılan hata hemen düzeltilse de Vivo S17e'nin fiyatı tanıtım gününden önce ortaya çıkmış oldu. İşte detaylar...

İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası! Site sakinleri isyan etti! 

Son dönemde pek çok site yönetimi, fahiş aidat zamları ve şeffaf olmayan idari yapılarıyla gündem oluyor. İstanbul'da konut sitesinde yöneticiye 75 bin TL maaş iddiası ortalığı karıştırdı. 

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pars Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Alı Ilbeygı tarafından kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Huawei nova 9 SE cep telefonu resmi sitesinde indirimde! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Huawei Nova 9 SE cep telefonu resmi sitesinde 500 TL indirimiyle satışa sunuldu. Peki, Huawei nova 9 SE fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Pars İnternational İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars İnternational İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tuyan tarafından kuruldu.

İstanbul'da 10 bin kişinin yaşadığı konut sitesinde dolandırıcılık şoku!

İstanbul'da, 10 bin kişinin yaşadığı konut sitesinde 7 aydır aidatları toplayan yönetim tarafından ödenmesi gereken faturaların ödenmediği ileri sürüldü. Sitede yaşayan sakinler kendilerine 6 milyon TL'lik borç kaldığını iddia etti.

Batı Pars Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Pars Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  210 bin TL sermaye bedeli ile Fereshteh Edipsoy, Hatice Çiğdem Uslusoy Öz,  Naser Asildost tarafından kuruldu.

Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Hoca tarafından kuruldu.

millenium pars sitesinde dubleks daire Haberi

millenium pars sitesinde dubleks daire

Tuzla tepeören köyü millenium pars sitesinde 241 bin 545 metrekare alana sahip dubleks daire Tuzla/İstanbul İcra Dairesi tarafından açık arttırmayla satılacaktır. 


Gayrimenkul, sosyal tesislerin ve spor alanlarının bulunduğu çevre düzenlemesi ve emniyeti sağlanmış site içinde bulunmaktadır.


Toplam değeri 950 bin TL değerinde olan gayrimenkulün satışı 3 Aralık 2012 tarihinde 15:15'de Tuzla İcra Dairesinde açık arttırmayla yapılacaktır. İkinci arttırma is 13 Aralık 2012 tarihinde 15:15'de aynı yerde gerçekleşecektir.


Detaylı bilgin için