28 / 04 / 2024

Vivo S17e'nin fiyatı yanlışlıkla resmi satış sitesinde paylaşıldı;  İşte Vivo S17e fiyatı

Vivo S17e'nin fiyatı yanlışlıkla resmi satış sitesinde paylaşıldı;  İşte Vivo S17e fiyatı

Yakın zamanda tanıtımı yapılacak olan ve fiyatının da bu lansmanda paylaşılması beklenen Vivo S17e, bugün yanlışlıkla markanın resmi web sitesinde görüntülendi. Yapılan hata hemen düzeltilse de Vivo S17e'nin fiyatı tanıtım gününden önce ortaya çıkmış oldu. İşte detaylar...



Akıllı telefon pazarının yükselen markaları arasında yer alan Vivo, yakın tarihte en yeni S17e modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Sızıntıları ile şimdiden merak uyandırmayı başaran telefon,  Vivo’nun resmi satış sitesinde yanlışlıkla listelendi. Bu yapılan hata sonrası merakla beklenen telefonun fiyatı da ortaya çıkmış oldu. İşte Vivo S17e modelinin fiyatı ve özellikleri…

Vivo, S serisi akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekledi: Vivo S17e. Bu telefon, uygun fiyatlı olmasına rağmen güçlü özellikleriyle dikkat çekiyor.

Ekran:

Vivo S17e, 6.44 inçlik bir Full HD+ Super AMOLED ekranla geliyor. Ekranın çözünürlüğü 1080 x 2400 piksel ve 60Hz tazeleme hızı bulunuyor. Ekranın üstündeki çentik, ön kamerayı barındırıyor.

Kamera:

Telefonun arka tarafında,  64 MP ana kamera ve 2 MP çözünürlüğünde yardımcı bir kamera bulunuyor. Bu kameralar, gece modu, portre modu ve ultra geniş açılı fotoğraf çekimi gibi özellikleri destekliyor.

Performans:

Vivo S17e, MediaTek tarafından üretilen Dimensity 7200 işlemci ile güçlendirilmiş. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesi ve 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama kapasitesi  ve son olarak 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama kapasitesi bulunan üç ayrı modeli bulunuyor.. Telefonda, 4.600 mAh batarya yer alıyor ve hızlı şarj özelliği de mevcut.

Diğer Özellikler:

Telefonun, Android 11 işletim sistemiyle birlikte gelmesi bekleniyor. Ayrıca, ekran altı parmak izi sensörü, çift sim kart desteği, 3.5mm kulaklık girişi ve USB-C bağlantı noktası da bulunuyor.


Geri Dön