27 / 04 / 2024

Yanlışlıkla milyoner oldu! Kripto...

Yanlışlıkla milyoner oldu! Kripto...

Yaşanan tuhaf bir olay Avusturya'da bir kişiyi yanlışlıkla milyoner yaptı. crypto.com isimli kripto para borsası, bir kullanıcısına 100 dolar yerine hatayla 10,5 milyon dolar gönderdi.



Talihli, durumu fırsata çevirip o parayla bir villa satın alıp kız kardeşine hediye etti. Avusturya’da meydana gelen bu ilginç olay platform tarafından mahkemeye taşındı. İlk duruşma görüldü. İşte detaylar...

YANLIŞLIKLA 10.5 MİLYON DOLAR GÖNDERDİ!

Singapur merkezli crypto.com, bir iade işleminde Avustralyalı bir kullanıcısına 100 dolar yerine yanlışlıkla 10.5 milyon dolar yollayınca olanlar oldu. Melbourne'de yaşayan şanslı kadın, hatalı işlem sonucu bir anda milyoner olduğunu fark etti. Durumu fırsata çeviren şanslı kişi parayı teslim etmedi ve bir de o parayla kız kardeşine 1.35 milyon dolar değerinde 5 odalı bir villa satın aldı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön